Mycket har hänt det senaste året!


Hej! Det finns mycket att berätta om den senaste tiden. Vi kan börja med att vi har sålt vårat ena hus till våran ena son. Vi har blåst hela huset invändigt,det var bara skalet kvar på huset. Vi flyttade ut från vårat förra hus den 1 juli och har renoverat som bare den det senaste året. Är fortfarande inte helt klara, för vi har bara haft hjälp av barn,vänner och oss själva, vi har inte tagit oss hjälp av snickare utan vi själva har fixat det.  (null)

Förra året när semestern kom då bestämde jag,TeddyDaniella,Vincent ,Hannes och dom fyra barnen att vi skulle ner till Holland för att hälsa på hos Denise med familj eftersom att dom hade köpt sig en liten hästgård🐎 (null)

Midsommarhelgen tillbringade vi på Böda Sand med goda vänner, mycket bad och god mat😊 Nu är det två veckor kvar tills semestern börjar planen är att vi ska få färdigt det sista i husets så att allt är klart till julafton. 
Vi väntar även på en operationstid för Teddys höft och om några veckor kommer även Denise med familj för att stanna här och ha lite semester😊❤️
Ha en fortsatt bra dag😊 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Anonym
2019-06-26 @ 11:20:06

Härligt att läsa din blogg kram Ulrika

Svar: Tack så mycket❤️
Ulrika Zeybrandt




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till elva snart tolv barnbarn.

RSS 2.0