JOBB OCH SKOLDAG!

Måndag 13/5. Uppstigning klockan 5! Den här morgonen var Daniella värst - hon gick upp kvart i fem för att ta en långpromenad innan skolan. När jag kom ner fixade jag kaffe, havregrynsgröt och gjorde i ordning frukost. Teddy och Timmy åkte till sina jobb. Daniella, Vincent, Dilba, Wilmer och Disa gick fram till skolbussen och Désirée kom med Sessorna.
 
Idag har det varit en blåsig, kall och regnig dag. Har ägnat dagen åt att göra sånt som man måste. Tvätta, städa och plocka.... Farmor var här en sväng för att kolla på Débbies sår som hon har på foten och hon gav oss även en bra salva som vi ska smörja på såret så vi hoppas det läker snart!
 
När Trion kom från skolan var dem ute en stund men sedan kom dem in och har för det mesta spelat kort och tittat på tv idag. Till middag gjorde jag ugnsfalukorv med massa wokgrönsaker, tomat och lök. Till det serverades det pasta.
 
Désirée åkte hem efter middagen och jag röjde undan. Imorgon åker Teddy till Skåne för att jobba och kommer nog inte hem fören torsdag kväll. Daniella åker till Robin efter skolan imorgon för att ha tjejerna en stund på kvällen och ska sedan sova där.
 
Nu på kvällen har jag och Teddy varit i Tranemo på Willy:s för att handla. Nu är det dags att krypa ner i sängen och få några välbehövliga timmar sömn. Sov så gott! Kram

EN UNDERBAR LÅNGHELG!

Torsdag 9/5. Torsdagsmorgonen började med att Daniella och Désirée skulle ha ett tidigt boxpass, start redan halv nio på morgonen. Timmy hade lovat storebror Robin att fixa deras bilar så han drog också iväg tidigt. Teddy var ute och grejade med vår bil och städade i garaget. Débbie och jag vart hämtade av Maria, så åkte vi hem till dem där Débbie skulle leka med Loah.
 
Maria bjöd även på fika, jättegod äppelpaj med glass. Vi var även ute och tittade på alla deras hästar, det var en toppenförmiddag! Eftermiddagen var lugn och skön. Daniella, Timmy och Simon var hos Isabella och Kalle på kvällen. Ulrik och Vincent var inte hemma för Vincent åkte till Nico på onsdagskvällen och Ulrik åkte till Philip samtidigt.
 
Fredag 10/5. Timmy åkte för att jobba. Vi andra städade och Teddy var ute och grejade med bilen. Sedan kom Timmy och han hade med sig Daniellas kompis Jane hem. Teddy och Farmor åkte till Willy:s och handlade. Sedan åkte jag, Teddy, Daniella och Jane till Mårdaklev för att se när Simon och Timmy spelade fotbollsmatch - dem vann med 7-2. Vincent och Nico var snälla och passade dem små. Timmy, Jane och Daniella spelade kort med Dilba och Wilmer innan dem gick och lade sig, så sent som klockan 10......
 
Sedan gick Timmy, Jane och Daniella ut och gick runt Moga och tittade sedan på film. Vi andra somnade gott.
 
Lördag 11/5. Teddy och jag fick ligga kvar i sängen till klockan 10, det var skönt! Débbie hade sovit dåligt under natten. Jag och Teddy stack till Gislaved och köpte en present eftersom Disa skulle på kalas. Timmy, Jane och Daniella tog med sig dem fyra små ut i skogen och gick en lång runda, dem hade kottkrig och busade en massa.
 
Sedan körde Timmy, Jane och Daniella Disa till kalaset. Sedan åkte dem och tittade på Pikesjön och hämtade sedan Disa från kalaset. Jag och Teddy klippte häcken. Timmy tog med sig Jane och Daniella till Anlarpasjön och åkte ut och fiskade med båten. Daniella fick en gädda och blev överlycklig! Dem åkte sedan till Smålandstenar och åt pizza och handlade hem pizza till oss andra. MUMS
 
När vi gick och lade oss så spelade dem tvspel och tittade på film.
 
Söndag 12/5. Idag har det varit en slappardag. Städat i tvättstugan, förberett för skolan imorgon och Timmy och Daniella körde hem Jane på eftermiddagen. Barnen har spelat kort väldigt mycket i helgen, det tycker dem är superkul.  Teddy gjorde supergod mat! Det blev potatis/lök/kycklinggryta och wokgrönsaker till det, väldigt gott!
 
Vincent och Ulrik har kommit hem från sina vänner. Daniella tog med sig Trion till loppisen där dem köpte två hästböcker och lite annat. Har varit en väldigt lugn dag och snart är det läggdags för alla - stora som små.Sov gott!

HEJ PÅ ER!

Hej alla fina vänner!
Livet rullar på som vanligt men bloggen får stå lite i skym undan. Diana och Gabriel har det bra med sin lilla dotter Lily. Tindra och Saga är här dem dagar Désirée jobbar och vi har haft besök av Robin och hans familj. Allting känns väldigt skönt och avslappnat och det är inte långt tid kvar till alla barnen har sommarlov!
 
Teddy och Timmy jobbar på och Simon är hemma varje helg vilket alla tycker är underbart. Ungdomarna umgås med sina vänner och tränar i idrottshallen. Daniella har ridit mycket med Dilba och Disa den senaste tiden och det är guld värt för dem.
 
Jag har varit med Débbie och Sessorna på Babycafét och den 20:e maj ska alla komma hem till oss och ha trevligt! Det ser vi fram emot. Ulrik har fått jobb hela sommaren på Dagcenter i Svenljunga, det tycker han ska bli spännande!
 
Barnen är i full gång med att få klart allt i skolan innan avslutningen, så duktiga så!
Denna vecka är det ju långledigt vilket alla tycker är toppen.
Livet är underbart, glöm aldrig det <3
 
Kram på er! Kameran är på lagning, ska försöka hämta den i helgen!
 

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0