Fredagsmyyyyys !

hejhej, uppstigning halv sex. idag var det många frukostkockar i köket eftersom désirée och sessorna har sovit här. det serverades hemmagjord bananyoughurt och kaffe till oss som behöver vakna till liv så dags på dygnet ;)
på fredagar är det bara dilba utav de små som går till skolan. idag har vi tagit det lugnt eftersom nästan alla är hostiga och gnälliga...

jag har storstädat toaletterna, tvättat och vikt tvätt och även städat och kört snabeldraken (dammsugaren) ett ANTAL gånger. till lunch åt vi pizza eftersom det är fredag, hehe
till kvällsmat serverades korv med bröd och glass till efterrätt. MUMS
débbie och saga satt kvar sist och de två såg ut som glasspinnar efter att ha försökt äta glass själva ;)

så matstolar och barn fick genomgå en uppfräschning i duschen. kvällen har varit lugn, teddy och vincent har varit hos svärsonen jimmi och lackat motorcykeldelarna igen. och vi andra har kollat på idol!

imorgon kommer desse och sessorna och vi ska upp till farmor och farfar som har gårdsloppis på Gräsdalen i Håcksvik mellan 10.00-15.00, kom gärna dit och kolla !!!

teddy och simon ska fram till skolan och hjälpa till med idrottshallen imorgon och timmy ska spela fotbollsmatch.morgondagens lunch är redan klar och nu ska jag få några timmars sömn och hoppas att mina sötnosar inte hostar hela natten idag igen.... Sov gott, hoppas jag ska få göra det iallafall
NATTI NATTI


SÖTA DÉBBIE !!

busungar :)

hejhej, idag vaknade vi klockan halv sex som vanligt.
igår funkade inte internetet och pga av det kunde jag inte uppdatera...
sessorna är här idag, och desse har kört dilba och wilmer till skolan. disa är hemma för hon är lite hostig.
simon, timmy och teddy är och jobbar .
blir väl full rulle idag också med fyra busungar hemma .. hihihi
ha en bra dag, hörs senare kram !!!


dilba älskar att tappa tänder ;)

Tisdag, full rulle !

hejhej, idag har det varit full rulle här hemma !!
vaknade halv sex och väckte teddy och alla barnen. teddy och timmy och simon åkte till sina jobb och de andra åt frukost, fixade sig och åkte iväg till skolan. disa var ledig idag som varje tisdag. sessorna kom när de stora barnen gått till skolan. jag och débbie, disa, saga och tindra har haft en mysig dag idag när de andra barnen varit på skolan. men det har varit  full rulle ! dom har inte suttit still en sekund någon av barnen ;)

plockade i disken, tvättade, plockade och så!!

till middag serverades broccolisoppa som sonen vincent lagade för det hade han minsann lagat på hemkunskapen i skolan! och den blev jättegod :)

nu ska barnen snart sova, och jag ska sätta mig i soffan och slappa ..
<3 <3

Kommentera tack !

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0