TORSDAG.

Gick upp klockan fem men behövde inte gå med barnen eftersom Teddy kom hem sent på Onsdags kvällen så han körde barnen på morgonen och åkte sedan till jobbet. Men han kom hem innan jag åkte i väg. Jag skulle åka till syncentralen. Men han fick vara ledig eftersom han måste jobba på Söndagen. När jag var färdig på syncentralen så kom Teddy och hämtade mig och vi skulle åka och äta lunch tillsammans. Det var jätte mysigt. Vi gick och handlade färg och tappetter köpte mig också två par vinterskor. Diana gick och hämtade sina små syskon . Väl hemma plockade vi ur bilen och Disa och Wilmer åkte för att spela pingis . När dom kom hem åt dom lite kvällsmat. Sen var det dags att gå och lägga sig. Teddy och jag fixade lite . vi tog bort lister och tvättade väggarna med målartvätt. Jag gick la mig vid tio tiden och lyssnade på min bok. Teddy och jag hade en mysig dagtillsammans .

Bullar.

Idag ringde klockan som vanligtfem. Det varsegt att komma upp i dag. När jag väl gick ner var detdags att sätta fart med frukosten. Det serverades tomtegröt och smörgås. Fast jag tog mig en stor kopp kaffe. Dom små kom ner och åt frukost, jag passade på att ta en dusch och bäda sängarna . I dag var det jag som fick gå med barnen, det går ju bra att gå dit när jag har barnen med mig väre när jag ska hem i mörlet men jag kom hem. Väl hemma så gjorde jag en bulldeg på två liter mjölk. Medans degen jäste så vek jag tvätten och la den på sina rätta platser. När degen hade jäst färdigt var det bara att börja baka.Det var nog första gången sen jag miste min syn som jag bakade så mycke bullar helt själb. Detvart många goda bullar.Städade upp efter baket och gicl sedan för att hämta barnen. Dom vart glada när jagsa att jag hade bakat bullar som vi skulle fika med när vi kom hem. Fixade middag som vart pommes med fläslfile . Dilba hanäta inan farmor kom för att hämta henne eftersom hon hade sistta träningen inför tävlingen i Varberg på Lördag.barnen lekte och tittade på tve jag damsög och fixade med lite förberedelser inför morgon dagen. Teddy ringde och sa att han var¨påväg hem han skulle vara hemma vid elva.. Jag harhaft tven på medan jag plockar på det sista innan jag ska krama min kudde.

Tidig morgon.

Idag var det Timmy som skulle gå upp klockan tre för att åka på kurs till Södertälje i tre dagar. Jag gick upp som vanligt klockan fem. Det var en seg morgon, när frukosten var klar var det bara att försöka att få upp barnen. Debbie skulle ha bal på förskolan i dag så Disa gjorde henne fin i håret. Ulrik fick gå med dom små till bussen och dagis. För i dag skulle jag till syncentralen. Där jag skulle träffa Eva och sedan Ulf för punktskrift . Det är jätte roligt men svårt.Väl hemma efter lite åkande här och där . Så var jag hemma , när jag gick in hade Ulrik kompisar här hemma och det var trevligt. Så jag satte dom i arbete med att ta ut det stora bordet i vardagsrummet och ta bort det dåliga klick golvet. Tack för den hjälpen. Gick för att hämta hem barnen. Väl hemma fixade jag stuvade makaroner och köttbullar med rivnamoröter. Efter middagen kom Monika för att klippa dom fyrasmå. Dniella åkte för att träna och Ulrik åkte med sina vänner hem till dom. Har nu på kvällen lagt dom små och hängt lite tvätt som vanligt den där tvätten tar aldrig slut. Har tven på för att lysna på fotbollen. Ska snart gå och sova.

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0