HELDAG PÅ GEKÅS!

Hej mina fina vänner! Igår, 27/6, vart det en heldag på Gekås för mig. Ellinor, Linnea och Kevin kom och hämtade mig. Handlade en hel del nödvändigheter. Åt även lunch med Teddy på Gekås eftersom han var där och jobbade. Daniella var hemma med Dilba,Wilmer, Disa, Tindra, Saga och Débbie.
 
Daniella var och jobbade hos Kicki på kvällen. Till Débbies stora förtjusning kom Simon hem. Timmy åkte och tränade fotboll i Kalv.  
 
Jag och Teddy åkte med de fyra små och badade. Jag fick till och med på mig baddräkten - till barnens stora förtjusning. Gick och lullade i vattnet MEN doppade mig inte, det var det alldeles för kallt för! Första gången på ÖVER 10 år som jag har en baddräkt på mig - och jag som har varit duktig simmare en gång i tiden ;) ;)
 
 
 
 
Lite kläder tjejerna fick av Tyra :)
Wilmer och Dilba ville ut och jogga :)
 
<3
 
 
Många kramar <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LIVET ÄR UNDERBART!

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er?:)
 
Igår, 25/6, tog vi det lugnt hela dagen. Sessorna kom och barnen lekte hela dagen lång. Denna h*elvetes pollenallergin tog nästan kål på mig igår! Daniellas bästa vän Sara hade ju sovit över från måndagen och dem vaknade runt elva. Teddy, Timmy och Ulrik jobbade.
 
Sara blev sedan hämtad av Birger och Carola. När Désirée kom så tog hon med sig Sessorna, Disa och Daniella som skulle sova hos henne. Vi andra tog det bara lugnt och lade oss i tid.
 
 
Jag i min nya frisyr. Klippt och färgat! Nästa projekt blir: Blonda slingor!! :)
 
 
Inbjudan till Robin och Emmys bröllop i augusti <3
 
Daniellas vän Sara ställde sig och diskade efter lunch igår. Hur underbar är hon inte?:)
 
 
<3 <3 <3
 

Idag, 26/6, var Daniella hemma hos Désirée och hade Sessorna och Disa medan Desse jobbade. Jag väckte grabbarna som åkte och jobbade. Det har varit full rulle här idag med bus och så. När Désirée kom så var Vincent snäll och passade barnen medan jag, Desse och Daniella åkte till Per och Lotta för att gratulera dem till deras otroligt söta dotter Annie.
 
När vi kom hem så åt vi och farmor och farfar var här en sväng. Sedan åkte Desse och Sessorna hem. Daniella lade Débbie och jag och Teddy åkte till Anna och Magnus i Borås. Kram på er!
 
 
Den fina "blöjtårtan" Daniella och Désirée gjorde till Lotta, Per och Annie.
 
 
 

INTE EN LUGN STUND!

Här fiskas och badas det för fullt! I onsdags kväll kom Simon hem för att vara hemma och fira midsommar. På torsdag tog han med sig Débbie och Saga för att titta på alla kycklingar och ankor och djur! Daniella var och jobbade en stund.
 
Farmor kom ner på eftermiddagen och klippte alla småbarn, Daniella, Désirée och mig. Hälften av mitt hår åkte av så nu är jag korthårig! Saga blev förtjust och tog en liten plastpåse och plockade ihop mitt klippta hår "för att visa morfar när han kom från jobbet". Hehe
 
Jag och Teddy åkte iväg och handlade lite och sedan badade barnen innan det var läggdags. På fredag tog Teddy och jag med oss Débbie för att åka och handla på Gekås. När vi kom hem hjälptes vi alla åt att packa upp. Vi förberedde för middagen som bestod av kokt färskpotatis, grillat kött, korv, majskolvar, sallad och sill.
 
Lone och Maria körde förbi och hade inget planerat så vi bjöd in dem på mat. Vart en mycket lyckad midsommarmiddag! Simon, Timmy och Daniella gick till Viktor för att fira midsommar med en fest med vännerna. Vi andra tog det lugnt och åkte sedan till sjön och badade.
 
Lördag morgon tog vi med dem fyra små och åkte till Borås för att handla lite. Teddy körde Daniella till hennes kompis Sara. Désirée, Jimmi och tjejerna kom hem för att grilla och ha det mysigt. Teddy och Trion gick och fiskade och Dilba fick en stor brax - hon är storfiskaren! Jag lade Débbie.
 
På söndagen åkte Timmy och hämtade Daniella hos Sara. Jag och Teddy åkte till Cramers för att titta på dammar och fiskar. Sedan tog vi det bara lugnt. Simon åkte hem till Lidköping. Daniella gick med Dilba och Disa och red på Sofias hästar - det är så snällt att dem får rida på hästarna och det uppskattas så av barnen :) 
 
Sedan åkte vi till Skäremo för att barnen skulle bada. Jag och Daniella hoppade av vid loppisen för att gå hem, stannade och pratade med Susanne en stund och gick sedan in till Kicki och Ulf där vi även träffade Sören och Kina. Mysigt med lite småprat på kvällningen! När vi kom hem låg alla småbarn och sov. Vi andra tog varsin smörgås och sedan var det läggdags!
 
Dénise och Jelle har en ny familjemedlem! Zanta heter hon :)
 
 
Bild från ungdomarnas midsommarfirande!
Fina Dilba!
Kram på er alla!
 
 

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0