SOLSKEN!

Godkväll! Dagen var inte molning länge utan solen har varit framme hela dagen. Gick med Débbie, Saga och Tindra till babycafét där vi var några mammor som träffades. Super mysigt och jätte trevligt! Gick hem och lade Débbie som var dödstrött efter dagens lek. Ellinor var snäll och hämtade Dilba, Wilmer, Disa efter skolan och hade frukt med sig så vi gjorde fruktsallad tillsammans med hjälp av barnen.
 
Gjorde köttfärslimpa, potatis, brunsås och hade lingonsylt till. Åt det till middag. Désirée kom lagom till middagen. Ellinor åkte hem, och vi åt. Teddy lade sig och vilade en liten stund efter maten och sedan åkte han och jag till Gekås en sväng för att träffa min underbara vän Luisa som var på en genomresa och gick in och shoppade lite på Gekås.
 
Jätte roligt att träffa min barndomsvän en helt vanlig måndag! Åkte hemåt men åkte först en sväng till Kicki och Ulf för att lämna en present till Kicki som hon vart glad över! Nu är klockan mycket och det är dags för sängen.
 
P.s Dénise du har fått en plats i köket så vi alltid ser dig och har dig med oss i vardagen. <3
Hoppas du har det bra i Holland! Vi älskar dig
 
Suddig bild. Men hopppas du ser! <3 <3

Morgon bestyr!

Uppstigning till en ny vecka med spännande äventyr! Ute är det molningt och grått men vi hoppas det klarnar upp framåt dagen. Sessorna kommer hit idag :) Jag, Tindra, Saga och Débbie ska på babycafé idag och barnen ska till skolan.
 
Just nu är det väckning för fullt och ska nu sätta mig med min dagliga kopp kaffe innan dagen börjar!
 
 

SKÖN HELG!

Fredag. Uppstigning klockan 5, Sessorna kom innan halv sex eftersom Dèsirée öppnade på dagis. Kokade ägg och fixade risgrynsgröt till frukost. Teddy och Timmy åkte till jobbet och  Vincent, Daniella och Ulrik gick till skolan. Disa är ledig på fredagar och Simon var även ledig från jobbet. Simon körde Dilba och Wilmer till skolan och åkte sedan till Tranemo och stor handlade. Han hämtade Dilba och Wilmer när de slutade och åkte sedan till storebror Robin där bröderna + Kalle skulle ha spelkväll. Désirée som slutade 13:00 hade köpt med sig bakelser till fika. Efter vi hade fikat tog hon Sessorna och åkte hem.
 
Jag förberedde tacos som skulle bli kvällsmat åt oss. Barnen hjälpte till med salladen, duktiga dem! Älsklingen jobbade sent. Daniella hade gjort i ordning i Vincents rum med mys och godis så hon och Trion hade mys/filmkväll. Gick och lade oss för att sova.
 
Daniella.
 
Jag.
Débbie.
 
Disa.
 
Lördag. Débbie vaknade tidigt. Daniella sov länge. Bröderna åkte ner till Göteborg för att kolla på marknaden på Kviberg. Jag och Teddy var i Svenljunga och spelade på hästarna. Barnen hade en kompis här och dem lekte för fullt! Dem hjälpte även Daniella att baka bullar. Vi lackade även den nya altanen. Vi blev precis färdiga och sedan började det att spöregna... Får låta det torka och lacka en gång till. Teddy, Simon och Timmy åkte till Ronneby för att titta på en bil som de tänkte köpa, men bilen var inte i det skicket som dem trodde den skulle vara så det blev inget bilköp. Barnen hade lite dansuppvisning innan det var dags för filmkväll igen! Det uppskattades. Ulrik och Vincent spelade tvspel och jag kollade på Sommarkrysset. Killarna kom hem sent och då gick jag och lade mig.
 
Älsklingen.
Målning av altanen!
 
Söndag. Här vaknade vi alla samtidigt när blixten och åskan gjorde så att hela huset skakade! FY det var inget roligt. Åskan höll på länge på morgonen och modemet har tagit stryk. Har lånat ett av en granne. Teddy åkte fram till idrottshallen för att fixa lite. Vi andra städade och plockade litegrann och förberedde oss inför Leo's Lekland. Jag, Teddy, Disa, Dilba, Débbie, Simon, Ulrik, Daniella, Wilmer och Vincent åkte i två bilar dit. Det var uppskattat utav alla! Det var Débbie första gång på Leo's Lekland och hon var i extas! När vi skulle åka hem så åkte Simons bil till Willys för att handla lite. Teddy och jag tog våran bil till NetonNet för att köpa en ny telefon. Simons bil kom hem först och Daniella och Vincent gjorde middagsmat som bestod av köttfärssås och spagetti.
 
Simon gjorde i ordning fyra matlådor som han ska ha med sig eftersom han ska jobba och bo i Halmstad hela veckan. Röjde upp efter middagen och Daniella såg till att de fyra små duschade. Dilba och Disas hår skulle flätas för dem vill ha lockigt hår imorgon! Stoppade dem i säng i ganska bra tid eftersom de har varit uppe ganska länge i helgen. Vi andra tar det lugnt och förbereder oss för en ny vecka med nya spännande möjligheter!  Sov gott kram
 
Skitväder!
Teddy leker i bollhavet!
Daniella och Débbie.
 
Simon och Débbie. Trion i bakgrunden.
 
Jag och Teddy tittar på våra underbara ungar!
Ulrik!
 
Vincent och Wilmer sover i bilen..
 
Wihoooo!
 
Wilmer!
 
Hoppas ni gillar bilderna!:)

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0