Veckorna rullar på!

Torsdag 24/1. Vi vaknade tidigt som vanligt för att bli färdiga till barnens buss gick. Ulrik, Daniella och Vincent gick med Trion till bussen och åkte sedan till skolan dem också. Ulrik kom hem och hjälpte mig hemma. Han har ju studieuppehåll till efter sommaren. Kicki var snäll och hämtade Trion från bussen och kom hit en stund. På kvällen var Timmy och Daniella på box. Annars hände det inte speciellt mycket.

Fredag 25/1. Désirée kom med Sessorna och sedan var hon snäll och körde Trion till bussen så dem slapp gå i kylan. Vi var hemma och tog det lugnt och grejade lite. Disa åkte med Désirée och Sessorna hem och sov där över natten. Dilba, Wilmer, Teddy och jag åkte till Svenljunga och handlade och sedan åt jag och barnen kinamat där och Teddy tog en pizza. Det var mysigt! Ulrik och Daniella var hemma med Débbie. Hon somnade på Ulriks mage i soffan och Daniella tog kort på det och det var så gulligt! Timmy och Daniella gick till Kalle och Isabella en stund för att umgås. Vincent sov över hos Nico. Vi somnade gott efter en mysig dag!

Lördag 26/1. Denna dag spenderade vi i garaget där vi samlade ihop alla sopor och körde två rundor med till soptippen. Några av barnen hjälpte till och resten städade inomhus. Det var skönt sedan när det var färdigt. Dilba blev körd till sin nya kompis Lisa som hon träffat på den nya skolan. Teddy och Ulrik åkte till Anna och Magnus för att hjälpa dem lite i huset. Désirée, Jimmi, Sessorna och Disa kom och när sedan alla andra barn och vuxna kommit hem så åt vi hemmagjort potatismos, kokkorv och surkål. MUMS. Timmy och Daniella gick för att umgås med Viktor, Kalle och Isabella. Vi andra åt chips och myste framför Gladiatorerna.

Söndag 27/1. Vi gick upp tidigt för att jag och älsklingen skulle komma upp och åka och handla. Dem äldre barnen stannade hemma med Trion och dem mindre. När vi sedan kom hem och hade handlat så åkte Ulrik och Teddy till Anna och Magnus igen. Hemma plockade vi och lagade mat och busade, tog det lugnt helt enkelt. Hände inte så mycket mer denna dag, det var en lugn och skön dag.

Måndag 28/1. Ännu en dag att gå upp klockan 5! Désirée kom med Sessorna och körde dem till bussen sedan åkte hon och jobbade. På förmiddagen gick jag med Débbie och Sessorna på Babycafét i Församlingshemmet i byn. Det var kul att träffa alla mammor och barn igen. Hämtade barnen från bussen och sedan kom Désirée och vi fikade och sedan åkte hon och tjejerna hem. Vi åt lasagne till middag, två stora plåtar gick åt och det uppskattades verkligen! Sedan satte vi oss med barnen och tränade deras läxor och till och med Débbie ville vara med och träna lite matte och veckansord! Hihi. Ulrik, Timmy, Vincent och Daniella gick och tränade volleyboll i idrottshallen. När dem kom hem blev det kvällsmat och sedan tittades det på Familjen Annorlunda på 4:an. Med tanke på att vi var en av de familjer som gick vidare i uttagningen så känns det ganska så skönt att kunna sitta i soffan och kolla på tv:en utan att behöva se sig själv och min familj med tanke på upplägget på programmet.

Tisdag 29/1. Idag ringde klockan fem, men jag kom inte ner fören halv sex. Fixade frukost och väckte alla. Sessorna kom så Désirée körde Trion fram till bussen. Idag har det vart regnigt, snöigt och tråkigt väder om vart annat. Har fixat med tvätt och städ och plock. Gjorde pyttipanna till lunch till oss som var hemma. Ulrik var snäll och gick och hämtade Trion vid bussen. Barnen har lekt och jag gjorde köttfärssås och pasta till middag. Vincent, Timmy och Dilba är och spelar pingis. Ulrik och Teddy är i Sjömarken hos Magnus och Anna. Sessorna ska vara kvar länge eftersom Désirée är på HLR-kurs idag. Daniella och Timmy ska ha ett konditionspass efter pingisen idag.  Senare blir det soffmys. Kram!

Onsdag 23/1 - Nu är vi tillbaka på banan igen!

Hej, har inte kunnat skriva på bloggen eftersom datorn gick sönder. Idag var det uppstigning klockan fem igen. Ulrik gick med Trion till bussen och Vincent och Daniella gick samtidigt. Débbie och jag fixade och donade. Bäddade sängar och fixade med tvätten.
 
Ulrik slipade på trappan igen som han började med i början av veckan. Vincents rum är spacklat och slipat och tapetbordet är på plats så nu är det bara tapeterna som ska på plats. Till lunch åt vi köttfärssås och pasta som var kvar sedan igår.
 
Débbie,Ulrik och jag gick och hämtade Trion och det var en underbar dag med sol som sken och bara 3 minus. Till middag serverades det ris, currysås, stekta champinjoner och kokt kyckling. Det var uppskattat! Timmy, Ulrik, Daniella och Vincent stack på innebandy. Jag och Teddy duschade dem små och gick och lade dem.
 
Nu har vi suttit en stund och tittat på tv.
 
Ï lördags åkte Trion med Kicki till Trädet. Söndag åkte Daniella och Trion och tittade på bio - Sune i Grekland. Jag, Teddy, Ulrik, Simon och Débbie åkte till Anna och Magnus och firade Erik som fyllde 22.
 
Ska försöka ta lite bilder nu i veckan, har som sagt inte haft någon dator tills nu. Sov så gott! Kram

Tidiga mornar!

Torsdag 17/1, var det återigen uppstigning klockan 5. Fixade frukost och väckte alla. Désirée kom med Sessorna och körde sedan Trion till bussen. Sedan gjorde jag dem vanliga sakerna på morgonen. Satte även en bulldeg och fick färdigt hundra bullar innan lunch.
 
Till lunch blev åt en del ärtsoppa och en del åt fiskgratäng. Teddy kom även hem på lunchen för att äta. Ulrik gick fram och hämtade barnen från bussen Débbie, Tindra och Saga klädde på sig för att åka pulka i backen. Jag passade på att skala potatis till middag. Till middag gick det åt 2 kilo köttbullar, potatis, löksås, kokta grönsaker och lingon.
 
Timmy och Daniella åkte för att träna box. Désirée skulle också ha åkt och tränat och sedan skulle hon och Sessorna ha sovit här men Tindra hade ont i sina leder och mage så dem åkte hem och sov. Teddy och Ulrik åkte och handlade och pantade burkar och flaskor.
 
Simon kom även hem från Lidköping. När jag hade lagt barnen så gick jag ner och åt en räkmacka och sedan var det läggdags.
 
Fredag 18/1, gick vi upp klockan fem. När jag kom ner hade Simon redan satt på kaffet eftersom Simon och Teddy skulle åka tidigt till Örebro där Teddy skulle jobba och efter det skulle dem åka upp till Uppsala för att färdigställa badrummet hemma hos kusin Annika.
 
Ulrik, Daniella och Vincent gick med Dilba och Wilmer till bussen. Alla dem åkte tillskolan medan Ulrik gick hem igen. Disa är ju ledig på fredagar. Désirée ringde på morgonen och frågade om hon kunde komma med Saga eftersom Tindra hade varit dålig under natten och hon var tvungen att köra in henne en sväng till sjukhuset.
 
Kicki var snäll och åkte upp till Tranemo för att hämta Daniella som slutade tidigt och lämnade Ulrik som skulle med Johanna hem. Daniella var kvar hos Kicki och Ulf för att jobba. Dilba och Wilmer stannade hos Kicki och Ulf en stund efter skolan för att fika. Kicki körde sedan hem barnen.
 
Désirée ringde efter en stund på sjukhuset och sade att dem fick fortsätta med medidicinerna och att dem fick åka hem. Sedan kom Daniella hem och då åkte jag och Kicki till Gekås.Barnen gick ut i någon timma med Daniella för att åka pulka. Det var ganska lugnt på Gekås men dem bygger om så det var jobbigt att gå där.
 
När jag väl kom hem lade jag Débbie och vi andra tittade på Gladiatorerna och Farmen och myste. Vincent sov hos Nico och dem spelade dator. Teddy och Simon var fortfarande kvar i Uppsala. Timmy kom hem och hade varit en sväng hos Désirée & Jimmi och sedan hos Kalle. Efter Farmen gick vi alla och lade oss efter en väldigt mysig dag.
 
MUMS!
 
Wilmer var snäll och dukade!
 
God mat tyckte Wilmer!
 
Barnen myser med chips!
 
Söta Disa.
 
 
 

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0