Igen vanlig dag idag🎊🎁

I onsdags och igĂ„r sĂ„ har jag jobbat eftermiddag sĂ„ jag har inte hunnit skriva pĂ„ bloggen sĂ„ mycket. 

I onsdags kvĂ€ll hade Dilba och Wilmer trĂ€ning och jag satt hemma och kollade pĂ„ farmen med Disa och Debbie. NĂ€r Dilba och Wilmer kom hem sĂ„ Ă„t vi kvĂ€llsmat och sen gick dom och la sig. 

IgĂ„r sĂ„ jobbade jag ocksĂ„ sent men nĂ€r jag kom hem sĂ„ hade Timmy och Emmie kommit och Teddy hade kommit hem. Jag gick hem med Dilba och Vincent. NĂ€r vi hade Ă€tit sĂ„ kom Teddy med lite presenter en rosbukett och en fin tĂ„rta. Sedan kom Ulrik och Lisen med pizza till Vincent och tvĂ„ tĂ„rtor och en fin tulpan bukett. För igĂ„r sĂ„ hade jag och Teddy 32 Ă„rig förlovningsdag. 

NĂ€r vi hade Ă€tit fika sĂ„ kom Daniella och Hannes och Ă„t lite matlĂ„dor som dom hade med sig. Sen var det fullt hus till klockan var 21:00 nĂ€r alla hade Ă„kt och barnen hade gĂ„tt och lagt sig sĂ„ slog jag och Teddy ner röven i soffan. 

Idag Ă€r det ingen vanlig dag för idag Ă€r det vĂ„r Stora och LĂ„nga son Ulriks födelsedag och han blir idag 24 Ă„rđŸŸđŸŽŠđŸŽ  Hoppas du har en underbar födelsedag med Lisen idag i Falkenberg grattis vĂ„r STORA son❀
(null)(null)

(null)

(null)
Skolstart för barnen😊

Idag vaknade jag klockan 05:00 för att göra frukost och vĂ€cka barnen. Till frukost blev det varmchoklade och mackor och Ă€ven smoothie. NĂ€r barnen hade kommit ivĂ€g till skolan sĂ„ tog jag en kopp kaffe och började stĂ€da. 

Klockan tolv gick jag fram till förskolan och började arbeta och sen kom Debbie hemma och var sjĂ€lv en stund tills klockan blev halv tre för dĂ„ kom Dilba,Wilmer och Disa hem och Dilba gjorde middag sĂ„ att den var klar nĂ€r jag kom hem till  klockan fem.

Teddy kom hem en snabbis och sedan Äkte han till tandlÀkaren och sen vid typ 17:50 sÄ kom Hannes och hÀmtade barnen och Äkte till fridtidsgÄrden.

Nu sitter jag och pratar med Daniella och kollar pĂ„ farmen. Teddy och Hannes hĂ„ller pĂ„ att lĂ„s upp tvĂ„ stycken telefoner.  Och nu ska barnen gĂ„ och lĂ€gga sig. Hoppas att ni har en fortsatt bra kvĂ€ll sĂ„ hörs vi imorgon😊

Gymnastik startđŸ€žđŸŒâ€â™€ïžđŸ‘đŸŒđŸ˜Š


Imorse ringde min klocka redan vid fem tiden. Steg upp och satte pÄ kaffe och medans jag vÀntade pÄ kaffe skulle blir klar sÄ gjorde jag mig i ordning. Efter en stud var det Àven Teddys tur att gÄ upp och Äka till jobbet. Klockan 06:30 selade jag Thara och gick för att arbeta.


Barnen var hemma och plockade i ordning pĂ„ sina rum och började förbereda sig inför imorgon. NĂ€r jag kom hem sĂ„ Ă„t jag lite lunch och drag kaffe och bara tog det lugnt. 

Efter en stund kom Timmy och Emmie med sin son William. Debbie har nu byt om till trÀnings klÀder och gör sig redo för att Äka till Tranemo för att trÀna gymnastik. SÄ lÀnge har jag gjort middag som idag blev potatisgratÀng och flÀskfilé.

Efter Debbie har trÀnat sÄ Äker vi hem och dÄ tar Teddy med sig Dilba och Wilmer tillbaka till Tranemo för dÄ Àr det deras tur att trÀna gymnastik mellan 19:00-21:00.
(null)

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och Àven mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0