Igen vanlig dag idag🎊🎁

I onsdags och igår så har jag jobbat eftermiddag så jag har inte hunnit skriva på bloggen så mycket. 

I onsdags kväll hade Dilba och Wilmer träning och jag satt hemma och kollade på farmen med Disa och Debbie. När Dilba och Wilmer kom hem så åt vi kvällsmat och sen gick dom och la sig. 

Igår så jobbade jag också sent men när jag kom hem så hade Timmy och Emmie kommit och Teddy hade kommit hem. Jag gick hem med Dilba och Vincent. När vi hade ätit så kom Teddy med lite presenter en rosbukett och en fin tårta. Sedan kom Ulrik och Lisen med pizza till Vincent och två tårtor och en fin tulpan bukett. För igår så hade jag och Teddy 32 årig förlovningsdag. 

När vi hade ätit fika så kom Daniella och Hannes och åt lite matlådor som dom hade med sig. Sen var det fullt hus till klockan var 21:00 när alla hade åkt och barnen hade gått och lagt sig så slog jag och Teddy ner röven i soffan. 

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det vår Stora och Långa son Ulriks födelsedag och han blir idag 24 år🍾🎊🎁  Hoppas du har en underbar födelsedag med Lisen idag i Falkenberg grattis vår STORA son❤️
(null)(null)

(null)

(null)
Skolstart för barnen😊

Idag vaknade jag klockan 05:00 för att göra frukost och väcka barnen. Till frukost blev det varmchoklade och mackor och även smoothie. När barnen hade kommit iväg till skolan så tog jag en kopp kaffe och började städa. 

Klockan tolv gick jag fram till förskolan och började arbeta och sen kom Debbie hemma och var själv en stund tills klockan blev halv tre för då kom Dilba,Wilmer och Disa hem och Dilba gjorde middag så att den var klar när jag kom hem till  klockan fem.

Teddy kom hem en snabbis och sedan åkte han till tandläkaren och sen vid typ 17:50 så kom Hannes och hämtade barnen och åkte till fridtidsgården.

Nu sitter jag och pratar med Daniella och kollar på farmen. Teddy och Hannes håller på att lås upp två stycken telefoner.  Och nu ska barnen gå och lägga sig. Hoppas att ni har en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon😊

Gymnastik start🤸🏼‍♀️👍🏼😊


Imorse ringde min klocka redan vid fem tiden. Steg upp och satte på kaffe och medans jag väntade på kaffe skulle blir klar så gjorde jag mig i ordning. Efter en stud var det även Teddys tur att gå upp och åka till jobbet. Klockan 06:30 selade jag Thara och gick för att arbeta.


Barnen var hemma och plockade i ordning på sina rum och började förbereda sig inför imorgon. När jag kom hem så åt jag lite lunch och drag kaffe och bara tog det lugnt. 

Efter en stund kom Timmy och Emmie med sin son William. Debbie har nu byt om till tränings kläder och gör sig redo för att åka till Tranemo för att träna gymnastik. Så länge har jag gjort middag som idag blev potatisgratäng och fläskfilé.

Efter Debbie har tränat så åker vi hem och då tar Teddy med sig Dilba och Wilmer tillbaka till Tranemo för då är det deras tur att träna gymnastik mellan 19:00-21:00.
(null)

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0