Den gigantiska tårtan!

Daniella är nöjd, så då är jag också nöjd!
Hoppas bara att den smakar lika bra som den ser ut ;)

16års kalas för Daniella!

Började morgonen med att väcka Simon och sedan Timmy och ringde sedan till Teddy för att se att han och Ulrik hade kommit upp. Dem fyra jobbar ju nu.. Gjorde i ordning frukost och har även bakat två Pinocchio tårtsbottnar, det blir en gigantisk tårta!!!

Har även hunnit med att röjja efter frukost och bak.. Nu väntar Trion på att få baka lite chokladbollar medan Débbie får duscha och sova middag. Måste hinna med att dammsuga av och torka golven en vända innan kaffe gästerna kommer. Ni får ha det så bra vi hörs senare!


Inte så liten heller..


Débbie provsmakar smeten!


Bullarna vi bakade igår!

Bullbak och bus!

Bakar och förbereder för morgondagen då vi ska ha 16-årskalas för Daniella! Teddy och Ulrik har åkt till Malmö för att montera 12 portar. Teddy börjar ju att jobba 1 vecka innan alla eftersom han inte hade några semesterdagar att ta ut. Barnen leker och busar. Nu saknar vi pappan i huset! Men det är ändå lite skönt att börja gå in i lite rutiner.. Simon och Timmy jobbar också. Nu är det bara skolbarnen som härjar runt haha.

Idag ska vi städa och baka. Ska även försöka komma iväg och handla "lite" ;) Daniella ska åka till Hannes och barnen åker säkert Badexpressen senare. Vi hörs snart :) KRAM

Här kommer lite bilder från Daniellas telefon.


Dénise när vi skypade igår!


Daniella.


Knas Débbie.


Disa hihi


Mina fina blommor!


baka baka!


Wilmer!


Massa bullar!


Vi hade 101 bullar... Tills att Débbie åt upp en!
Mmm vad gott sa hon.. Vi får nöja oss med 100 :)

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0