Helgen.

Det var en helg med mycket roliga saker. Tindra, Saga och Desiree sov här från Torsdag till Fredag eftersom vi skule ha kört Daniella men hon mådde inte bra så hon vart kvar hemma. Ungdomarna städa mina lådor i köket vi åt  köttbullar och potatismos till lunch . Efter lunchen hade vi lite bröllopsplanering . Desiree och barnen åkte hem på eftermidagen och Diana åkte för att jobba. Teddy och jag åkte för att hämta Ulrik som hade jobbat sitt första dygn som personligassistent . Sen åkte Teddy jag, Dilba, Disa, Debbie och Wilmer till Påarpsgård där det var sommarfest med Teddys jobb med fisketävling och middag. Det var en jätte trevlig kväll. När vi kom hem var det dags för dom små att gå och lägga sig.
 
Lördag morgon började med att Teddy och jag fick frukost på sängen av Diana, Lily, Debbie. Sen åkte jag och Teddy för att handla Diana och Sebbe gjorde ugnspannkaka till lunch. Till middag skulle det göras köttfärslimpa  med rösti och svampsås till. Efter maten blev det tårta och maränger som Teddy hade gjort. Vi kollade på tven efter som vi hamnade i matkåma. Linnea kom och skulle sova här. Barnen kom i säng ganska sent men dom ville kolla på filmerna som Linnea hade filmat på  Desirees möhippa.
 
Söndagmorgon åkte jag och Teddy upp till farfar för att låna släpet som vi skulle ha crossarna på. För i dag var det dags att åka till crossbanan i Tranemo. Vi tog med barnens cross och Timmys och Teddys vi packade med korv och bröd och dricka. Desiree med familj och Jenny med familj mötte vi där så vi grillade korv och hade en jätte trevlig eftermiddag. Teddy gjorde en lite  avåkning så det blev lite blodsvitor  men det var ingen fara- När vi kom hem duschade vi barnen som var trötta  och la dom. Vi andra var också  trötta, Diana och Vincent hade varit i lägenheten . Teddy och jag kollade om vi kunde hitta några klänningar till oss när det är bröllop. Sen var det dags för oss att gå och lägga oss.

26 Juni

Morgonen började med att Teddy kom upp i tid men jag somnade om och vaknade inte fören klockan nästan var sju.Min taxi kom klockan halv åtta så det var bara att sätta lite fart. I dag var det ett besök med Kristina som är min synpedagog . Vi åkte till icamaxi för att käpp träna. När jag var klar kom Tindra och Desiree och hämtade mig.Vi åkte och åt lunch sen gick vi affärer var inne på nelly  och köpte en klänning till Daniella. Vi hämtade Saga hos kusin Ebba  innan vi åkte hemma till oss. När vi kom hem var Ellinor här med barnen och hälsade på. Diana hade åkt till jobbet. Desiree åkte till frisören för att fixa till håret. När  Teddy kom hem åt barnen korv och bröd.Tindra, Saga och Desiree ska sova här i natt för att Desiree och jag ska köra Daniella till Ronneby F17 Flygflottilj där hon ska vara i två veckor.Nu på kvällen har det åskat och det är mörkt ute.
 

25 Juni

Hej!
I går var det en lugn dag. Tindra och Saga var här medans deras mamma och pappa jobbade. Till lunch gjorde Daniella potatis muffins och till det vart det fisk. Disa följde med storasyster Desiree för att sova där. Till middag blev det köttfärsås och pasta. Teddy och jag åkte för att hämta Ulrik som hade varit och jobbat, köpte penslar till Diana som fick sina nycklar till lägenheten så att hon kan börja att måla där. Sen åkte Teddy, Dilba, Wilmer, Debbie och jag för att se när Timmy spelade fotbolls match dom vann med 4-1. När vi kom hem var det dags att gå och lägga sig. När barnen hade somnat la jag mig med för att lyssna på min bok.
 
Idag var det uppstigning  tidigt eftersom jag skulle till syncentralen och taxin kom klockan halv åtta. Idag hade jag tid hos Henrik som lär mig allt om datorn och iphone. Det är alltid lika roligt att åka dit. När jag kom hem hade Diana och barnen gjort lunch det vart pasta och köttfärsås  Dilba hade gjort en kladdkaka  som vi åt med glass . Jag diskade och gjorde iordning efter maten. Sebbe  kom och Daniella och jag åkte med honom till Gekås där vi skulle handla lite. Teddy kom efter jobbet för att sebbes bil inte va som den skulle . Jag handlade lite mat och kläder till barnen och mig. Sen  gick vi till thaien och åt mat. Sebbe och  Daniella åkte hem och jag och Teddy åkte för att se när Jimmy körde cross. Efter det åkte vi till Desiree för att hämta hem Disa. När vi kom hem var det dags att lägga barnen. Nu ska jag också gå och sova. Teddy har lånat en ny ljudbok till mig så kvällen är räddad eftersom att jag inte kan se på tven .  
 
Bild från inredningsbutik i Ullared.
 
Bild från samma inredningsbutik.
Jag och min vackra dotter shoppandes på Gekås.
 
 
 
 
 

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0