SJUKSTUGA!

Måndag 25/3.Alla barnen var i skolan. Teddy var hemma och sjuk. Jag och Débbie var på babycafét. Teddy, jag, Disa och Débbie åkte och köpte nya skor till Dilba eftersom hennes skor gått sönder. Jättetuffa bruna kängor. Timmy, Ulrik, Daniella och Vincent var i idrottshallen och spelade volleyboll.
 
Tindra var på sjukhuset hos arbetsterapeuten. Vi gick och lade oss i vanlig tid.
 
Tisdag 26/3.Alla kom iväg till skola och jobb förutom Teddy som var sjuk. Désirée var hemma och VAB:ade för Tindra hade fått feber. Teddy fick en tid till läkaren klockan 2. Det visade sig att han hade halsfluss och början till halsböld så han fick pencellin. Jag bakade bullar med ny fyllning - coccos, smör, kanel, socker och citronskal!
 
På kvällen var det ingen pingis för Timmy, Daniella, Vincent och Dilba så vi var bara hemma och tog det lugnt. Vi hoppades bara på att Teddy skulle bli bättre.
 
Onsdag 27/3.Var som resten av dagarna, alla iväg dit dem. Men fortfarande ingen förbättring på Teddy som var fortsatt dålig. Teddy bakade bröd. Timmy, Ulrik, Daniella och Vincent spelade innebandy. Simon kom hem. Somnade i tid..
 
Torsdag 28/3.Simon körde fram Daniella, Vincent, Dilba, Wilmer och Disa till bussarna. Sista dagen för barnen i skolan innan påsklovet! Dilba och Wilmer hade äggpickning i skolan där Wilmer kom 3:a och Dilba kom 4:a. Daniella hade volleybollturnering och föreläsning om självkänsla.
 
Daniella gick och klippte sig hos farmor när hon kom hem. Désirée, Simon, Timmy, Ulrik och Daniella gick på boxträning på kvällen. Simon och Timmy åkte bort till grannarna på andra sidan ån och åt sushi. Désirée åkte hem och vi andra gick och lade oss.
 
Fredag 29/3.Långfredagen började med att någons mobil larmade klockan sex. Efter en stund kom våran galning Simon upp som kan hitta på mycket bus. Han väckte sin bror Timmy för att dem skulle åka och hämta Kalle och Viktor och fiska. Men vi tror det var mer öldrickande än fiske... Haha
 
Teddy och jag tog Simons bil och åkte för att handla. Vi åkte ner till Gekås som nu nästan har blivit som en hel mataffär! Vi åkte förbi Désirée och lämnade 3 fack ägg. Hon hade fått en tid i Borås på läkarstationen till Tindra. Sedan åkte vi upp till Willy:s i Tranemo för att handla det som inte fanns på Gekås.
 
När vi kom hem kom killarna gåendes ifrån fisket och gick raka vägen upp och lade sig. Packade upp och gjorde två pajer - en med broccoli och fetaost och en med skinka. Daniella tog dem fyra små och sminkade dem och sig själv så gick dem ut och var påskkärringar/gubbe och sa Glad Påsk till några här i byn.
 
Dem hade även en blomma med sig som dem lämnade till Mormor Kicki och Morfar Ulf. Désirée ringde och sade att Tindra också har halsfluss så istället för att hela vår familj med respektive ska träffas imorgon på Påskafton så ska vi träffas på måndag (annandagpåsk) och fira påsk.
 
Skönt iallafall att Teddy är mycket piggare och börjar bli sig lik igen. Ikväll ska vi se på Let´s Dance med dem små och Daniella ska gå till Isabella. Timmy och Simon ska följa med till familjen Forsberg om dem är på bena. Vi hörs imorgon och ha en toppenbra långfredag! Kram

DET TAR ALDRIG SLUT...

Hej mina kära vänner!
 
Veckan har rullat på som vanligt. Daniella har varit hemma hela veckan och varit sjuk. Killarna har varit och tränat på veckorna. Dilba tränade pingis i tisdags. I måndags var Wilmer, Disa, Tindra och två kompisar och spelade fotboll. Désirée tyckte jag skulle åka med så det var jag, Teddy och barnen som åkte.
 
Désirée styrde med ungdomarna och dem små som var hemma. Timmy fick rensa avlopp, Ulrik städade och fick till och med tvätta väggarna, Vincent dammsög, Daniella städade toaletten, Dilba, Saga och Débbie tog övervåningen. Désirée pyntade och grejade. Så duktiga. Tack det var uppskattat, skönt att komma hem till ett nystädat hem <3
 
I torsdags var det box för Désirée och Timmy. Vi här hemma hade torsdagsmys med RisaláMalta. Simon kom på torsdagskvällen. På fredag körde Simon ner Daniella och Disa till Désirée och dem åkte till Gekås för att Disa, Tindra och Saga skulle ta hål i öronen.
 
Nu var det Teddys "tur" att få halsont, ont i huvudet, ont i kroppen och hög feber. Han orkade köra ner Dilba, Wilmer och Débbie till Désirée. Barnen hade bestämt med Desse för länge sedan att det skulle vara pyamasdisco och tacosmys denna fredagen så så vart det!
 
Teddy och jag skulle ha en fredag och lördag där vi skulle hitta på saker men istället åkte vi och handlade lite och åkte raka vägen hem så han fick gå och lägga sig igen. Timmy var ute med jobbet i Borås och körde Gokart och åt - Gokarttävlingen vann han.
 
Jag plockade upp maten och sedan tog jag det lugnt och tittade på Gladiatorerna. Teddy fick åka till Tranemo och hämta hem Timmy vid halv elva. Sedan var det läggdags! På lördagen åt dem mysfrukost hemma hos Desse och sedan var dem ute hela dagen och grillade korv och grejade.

Simon och Timmy stack ner och hjälpte Jimmi med avloppet. Sedan åkte Simon, Timmy, Dilba, Wilmer och Disa hem. Jag och Teddy åkte ner och fikade och åkte sedan hem med Daniella, Débbie och packningen. Tack snälla underbara Désirée för dina småsyskon fick tillbringa fredag-lördag hemma hos er. Dem hade det toppen bra!
 
Väl hemma gjorde vi köttfärssås och makaroner. Timmy åkte på súpen på revyn, Simon var hos grannarna på andra sidan ån. Daniella och tjejerna grejade på tjejernas rum och det blev super fint! Sedan var det fix och läggdags. Wilmer och Disa somnade i soffan innan fångarna på fortet började.
 
Idag, alltså söndag 24/3, har Teddy bakat två rulltårtor till påsk. Jag har tvättat och grejat. Barnen har busat, snickrat ute, ritat och grejat. Till middag åt vi hemmagjort potatismos, svampsås, rivna morötter och plommonspäckad fläskkarré. Föreberett inför skolan imorgon. Imorgon går alla barnen till skola. Teddy ska inte jobba för han har fortfarande feber och ont i halsen. Stackaren <3 Sov gott!

SJUKLINGAR....

Hej alla fina människor. Hur mår ni?:)
 
Förra veckan var det sjukstuga här hemma.. Dilba var sjuk från onsdag till fredag och Débbie och Daniella blev sjuka på lördagen. Débbie är frisk igen men Daniella är fortfarande sjuk.
 
Teddy åkte till soptippen på lördagen och i söndags städade och plockade vi hela dagen. Nu i veckan har alla barn förutom Daniella gått till skolan. Teddy och Timmy har jobbat på för fullt.
 
Dagarna lunkar på och vi myser för fullt på kvällarna. Hoppas ni har det bra kram

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0