Torsdag 29/11 2012.

Hej hej! Idag gick jag upp som vanligt och fick iväg alla till skolan. Ulrik missade tyvärr bussen och eftersom bussförbindelsen inte är någon vidare där vi bor och Teddy jobbar så fick han stanna hemma. Sessorna kom och vi gick med barnen till skolan.
 
Här hemma myste vi bara och tog det lugnt. Ellinor var snäll och körde hem Trion när de slutade skolan. Ängla och Lycka stannade sedan här och lekte med barnen. Vi gjorde pepparkakor och det tyckte alla var så himla kul! Gjorde middag - makaroner och korv blev det idag..
 
Désirée kom hem från jobbet och Daniella åkte hem med Timmy. Dilba, Wilmer, Disa och Débbie blev helt överlyckliga för Daniella hade köpt med sig varsin julkalender med choklad som dem ska få öppna på lördag när det är 1 december och julkalendern börjar på tv:en. Det ser vi fram emot här hemma!! Vincent stannade kvar i Svenljunga för dem hade den årliga dansdagen på kvällen med skolan idag.
 
Désirée, Timmy och Daniella åkte fram till idrottshallen och körde ett pass box. Ellinor kom och hämtade Ängla och Lycka. Älsklingen kom hem.När dem kom hem från boxen så sov Débbie och Saga. Desse åkte hem med Sessorna och jag och Teddy lade Trion.
 
Nu har vi varit och handlat och precis ätit kvällsmat. Vincent kom just hem från dansdagen och hade haft roligt. Idag har jag varit pressfotograf och tagit lite mysiga bilder. Hoppas ni tycker om dem. Kram
 
här bakas det!!
 
så duktiga barn!
 
Pepparkakor.
 
Snön har fallit hela dagen i lilla Håcksvik.
 
mysigt.
 
Wilmer.
 
Saga, Teddy och Dilba.

Gårdagen!

Godmorgon! Igår kom Désirée med Sessorna och körde Trion till skolan. Vi var hemma och städade och röjde för det var saker överallt.. Tindra undrade vart jag hade lärt mig att trolla för plötsligt stod det en pizza på bordet som vi skulle äta till lunch. Jag hade gjort den av hönökaka ;)
 
Vi gick sedan och hämtade barnen från skolan och gick hem och åt glasstårta, det var mumsigt. Gjorde middag som bestod av pyttipanna. Désirée gav barnen mackor som hon tryckte ut i olika former av pepparkaksformar. Det tyckte barnen var jätte kul. 
 
Timmy, Ulrik, Daniella och Vincent gick till idrottshallen och spelade innebandy. Jag och Teddy lade de fyra små och när dem äldre kom hem så åkte vi och handlade lite. Vi åt kvällsmat och sedan var det dags för sängen efter en lugn och mysig dag.
 
 
 
 

Några hektiska dagar! 22-28.

Torsdag grejade vi och packade. Åkte sedan och handlade lite..
 
Helgen har jag, Teddy, Dilba, Wilmer, Disa och Débbie varit i Stockholm hos min kusin Annika med 7 barn. Skulle även ha besökt familjen Norrström men dem blev sjuka, riktigt synd.. Vi får träffas vid något annat tillfälle istället inom kort! Johanna, Ulrik, Daniella och Vincent var hemma och städade och julpyntade. Diana och Gabriel sov även över på fredag-lördag, det tyckte alla var mysigt!
 
På söndagen när vi skulle åka hem så åkte vi en sväng till Ekerö där jag är uppväxt. Vi hälsade även på min barndomsvän Louisa, hennes man och deras barn. Vi var även hos Ulla och Berra, Berra fyllde 77 år. Grattis! På vägen hem efter Gränna var det snöstorm så det tog längre tid än väntat. När vi kom hem packade vi ur bilen och sedan var det direkt i säng.
 
I måndags var det en vanlig dag igen. Trion var på skolresa i Borås. Dem var på Leo's lekland, åt pizza och badade i Borås Stadsbad. En helt underbar dag enligt barnen! Det var bara jag och Débbie hemma under hela dagen tills alla kom hem från skola/jobb.Timmy, Ulrik, Daniella och Vincent var och spelade innebandy och volleyboll på kvällen i idrottshallen.
 
Igår, tisdag, kom Sessorna. Vi städade och plockade och pyntade lite. Timmy, Vincent, Dilba och Wilmer spelade pingis i idrottshallen och sedan åkte Timmy med Daniella och tränade i idrottshallen. Timmy, Vincent och Teddy åkte till Borås och köpte en bil till Timmy.
 
 
Bilder från lördag 24/11-2012.

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0