En sömnlös natt..

Hejhej, Disa har varit vaken inatt och haft ont i örat. Hon fick Alvedon klockan kvart över ett och somnade efter klockan två och sov hela natten. Det blev inget dagis för Disa och Wilmer idag. Dilba fick skjuts till skolan av snälla grannar, tack så mycket. Disa Wilmer och jag åt frukost när Teddy kom hem från jobbet. När vi hade ätit färdigt frukost gick Teddy upp och la sig och jag plockade undan efter frukosten och satte på en tvätt. Disa, Wilmer och jag gjorde pannkakssmet och stekte pannkakor till lunch. När vi satt och åt lunch strax innan Simon kom hem så tittade vi ut genom fönstret och då snöade det jätte mycket.. Wilmer skyndar sig att äta upp sina pannkakor och slänger på sig sina ytterkläder för att gå ut och leka i snön. När Simon ätit färdigt sin lunch och åkt tillbaka till jobbet så dukade jag undan lunchen. Vi byggde lego och ritade på eftermiddagen medan vi hade tv:en på på skidskytten. Sedan var det dags att börja med middagen som bestod utav ris, kyckling, sås och grönsaker. Har röjt efter dagen och sitter nu i soffan med Débbie och hoppas på att det blir en lung natt.
Ha det bra, hej :)

Tisdag

hejhej, idag har barnen haft studiedag. Barnen har varit ute och lekt, och sedan har dom testa att spela på Vincents trummor. Vi har även gjort semlor, som vi åt efter middagen. Middagen bestod utav pasta, potatismos, korv och wokgrönsaker, MUMS !
Sedan gick Daniella och Vincent och tränade med sitt band. Klockan halv sju åkte jag och Teddy och Débbie fram till skolan på föräldramöte angående bandet. Efter det så tittade vi när barnen spelade med sitt band, dom var jätte duktiga !
Débbie hade stora hörselkåpor på sig, såg riktigt roligt ut. hihi
bilder kommer imorgon på semlor m.m.
sov gott kram

Måndag morgon..

hejhej, segt att komma upp idag. alla barnen skull till skola och dagis. Teddy körde Trion dit dom skulle. Sedan gick han och la sig eftersom han jobbar natt denna veckan. när jag satt i soffan och drack kaffe och tog det lungt, ringer Desse som är och handlar. Hon frågar om jag kan passa Prinsessorna för dom hade ringt efter henne för dom behövde någon som kunde jobba på dagis. Så hon kom med tjejerna på en gång. Hon hade med sig middagsmat, fika och tulpaner som tack. När det var dags att hämta Trion ville Tindra åka med morfar. Jag och Saga gjorde poffpizza till lunch. Teddy har grejjat uppe i hallen och barnen har lekt. Till middag åt vi pasta röra som Desse hade köpt. Desse kom och tog en kopp kaffe och vi gjorde i ordning tjejerna för hemfärden. Desse bar ut Tindra först till bilen och kom in och hämtade Saga sedan. När Desse kom ut i bilen igen hade Tindra redan somnat, hehe. Teddy åkte och hämtade Vincent efter innebandyträningen. Daniella och Dilba har möblerat och städat sitt rum. Jag har torkat golvet i vardagsrummet och kollat på Familjen Annorlunda. Nu kollar jag på " En unge i minuten " som det är premiär på idag. Imorgon har barnen studiedag.
Ha det bra, pussDébbie

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0