Onsdag

3  Juli
 
Idag  var det en tidig morgon. Teddy och Timmy skulle sina arbeten. Jag vart hämtad klockan halv åtta  när min taxi kom för att hämta mig till syncentralen. Jag skulle till Henrik för att lära mig mer med datorn. När jag kom hem hade Daniella gjort lunch, kycklingfile  och ris med broccoli . Diana var redan vid lägenheten för att måla lite. Det har varit tråkigt väder här i dag. Dilba har sminkat alla som har kommit i hennes väg.  Till middag blev det fisk med potatis och broccoli. Sen vart det en fritidsgård här efter ett tag åkte alla fram till idrottshalen för att spela innebandy men Timmy åkte för att spela fotboll. Jag städade och plockade i ordning och körde en vända med snabeldraken Lily la vi ganska tidigt för hon var trött. Teddy kom hem när klockan var sju ungefär. Dilba och Disa har letat efter en kanin som dom vill köpa dom ringde till några men inget napp ännu. Nu sover dom och Teddy somnade i deras soffa där uppe. Diana, Sebbe och Ulrik är och målar. När Teddy vaknar ska vi kolla om vi kan hitta några klänningar till tjejerna. Nu är det bara tiodagar kvar till att Denise kommer hem.

Dom senaste dagarna

30 Juni
I dag var det jobb för Teddy som skulle ha med sig Vincent till Linköping där dom skulle sätta några portar, det vart en lång dag för dom. Timmy och Sebbe åkte också till sina arbeten. Vi andra grejade med tvätten och plockade undan. Efter lunchen gick vi till Dianas lägenhet för att se hur mycket hon hade målat kvällen innan. Daniella, Wilmer och jag gick runt Moga som är 5.3 km. Jag hade min lilla vän käppen med mig det gick riktigt bra. Jag är riktigt stolt över mig själv. När vi kom hem var det dags att göra middag det blev färsk potatis och fiskpinnar med äggsås. Diana och Daniella gick för att måla efter att Lily hade lagt sig. Timmy var och körde cross efter jobbet och Ulrik åkte och jobbade. Hemma var det bara jag och dom små. Debbie somnade i mitt knä när det var Lotta på Liseberg så det var bara att bära upp henne. Trion gick och la sig när det var slut. Jag hängde lite tvätt och sen kom Teddy och VincenT hem så jag pratade lite med dom sen gick jag och la mig för att lyssna på min bok.
 
1Juli
I dag var det tidig morgon även för mig eftersom Tindra och Saga skulle vara  här. Vi åt frukost som var havregrynsgröt  med smörgås . Diana och Lily gick till farmor och farfar en stund. Till lunch gjorde vi köttfärssås och pasta Robin med familj kom för att äta lunch med oss eftersom dom har semester och dom skulle plocka rabarber till bröllopstårtan. Vi gick också upp till farmor och farfar för att plocka där med. Sen gick vi hem för att fika farmor och farfar kom också. Desiree kom för att hämta sina barn. Diana och jag tog en liten promenad med min käpp. Daniella värmde på lite middag till dom och Teddy och jag åkte för att handla i Tranemo. Linnea kom till Daniella och dom tog dom små med sig för att fiska. Debbie fick en fisk så hennes kväll var räddad. Packade upp alla matvaror och gick och la dom små när jag var färdig men klockan vart ganska mycket igår . Tycker att det är för jävligt att människor som står oss nära inte kan förstå eller inte vill förstå att jag inte ser. För det är så att jag har en svår synskada som man inte kan göra något åt. Det kan vara så att det blir helt mörkt . Har bestämt mig för att inte ta åt mig när folk inte vill förstå. Vissa människor är bara energtjuvar.

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0