Tisdag, gårdagen!

hejhej! fullt upp hela dagarna så hinner knappt med att blogga!
igår, tisdag: väckte barnen och skickade iväg dom till skola och jobb. disa var ledig från dagis så jag, débbie, teddy och disa var hemma. vi plockade, myste framför tv:en och lekte. teddy och disa höll på uppe på barnens rum.

wilmer kom hem och sedan kom dilba hem med vincent eftersom hon hade haft bad. vi började med maten. fiskpinnar, potatis, morötter och äggsås. timmy, ulrik och daniella kom hem. vi åt och barnen gick ut och lekte, timmy och ulrik åkte till robin och sedan till desse eftersom ulrik bor där de dagar han praktiserar. teddy och vincent åkte till gekås.

jag och daniella lade barnen och sedan kom teddy och vincent hem och vi åt kvällsmat. sedan blev det soffläge! vi hörs senare då jag ska skriva om idag. kram

Gårdagen, Måndag 27/2 2012.

hejhej igår var det återigen måndag. jag väckte barnen, gjorde frukost skickade iväg barnen till skola/dagis/jobb. desse kom med tjejerna för hon skulle jobba.
kvar här hemma var jag, teddy och débbie, tindra och saga. ellinor kom och hämtade mig och och tjejerna och vi åkte till kyrkans barntimmar. där fick vi en stor härlig frukostbuffé, sjöng, gjorde lekar m.m

sedan åkte vi hem och wilmer och dilba kom hem från skolan. vi busade och jag städade och plockade lite.
teddy åkte till svenljunga för att gå med daniella till vårdcentralen. hon opereade ju sin tå för nageltrång i januari. men nu har det kommit tillbaka och det är värre än det var innan hon opererade den. hon fick penecillin i 10 dagar och remiss till sjukhuset. de handlade lite och kom sedan hem.

vi gjorde middag. pommes frites, panerad fläskfilé, bearnaisesås och kokt broccoli. mumsigt värre!
barnen gick ut med daniella och lekte. jag plockade undan efter maten. teddy började fixa i ordning i dilba och disas rum. désirée åkte hem med tindra och saga. barnen kollade bolibompa sedan satte dom sig och lekte skola och övade på allt från siffror och bokstäver till former och färger. dom älskar att leka skola!

vi lade barnen och satte oss i soffläge för att kolla familjen annorlunda. sedan blev det sovdags! vi hörs senare kram

gårdagen, teddys födelsedag med massa mys <3

hejhej! igår, 26/2 2012, fyllde älsklingen teddy år. han fick frukost på sängen, en dator i present och sång och massa mys!
daniella var på anställningsintervju på morgonen och teddy körde disa och dilba på dans i tranemo. sedan åkte dom till Borås för att hämta hem timmy som hade varit på fest på lördagen. jag var hemma och städade tvättstugan, plockade m.m

sedan blev det lunch, stekt potatis och pannbiff. sedan gick vi ut och var ute i minst 2 timmar. underbart vårväder! :) teddy kom hem med disa och dilba och vi hjälptes åt att laga tacos medan barnen var ute. vi åt och sedan gick barnen ut och lekte igen. de kom in klockan 6 och då var det duschning på schemat. efter det borstade teddy barnens tänder och hår och alla gick i säng. vi andra satte oss i soffläge och tog det lungt. teddy sa att det vart en riktigt bra födelsedag med mysig familj. <3 vi älskar dig!


min älskling fyllde 46 år igår! du är en underbar man, pappa, farfar och morfar.
vi älskar dig <3

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0