Mys helg!

Hej! Igår, lördag 29/9, vaknade vi och åt frukost. Teddy åkte till Danmark med sitt jobb. Jag och Daniella spenderade halva dagen i tvättstugan och sorterade vinterkläder, vinterskor, sorterade tvätten, städade, dammade och torkade. Hej dundran vad det blev fint och i ordning sedan! Hoppas det hålls så fint väldigt länge nu ;) Daniella gick ut och sprang och Dilba och Disa cyklade med. Dem lekte på skolan medan Daniella gjorde olika övningar.
 
Simon var på Gekås med Anja, Nico, Vincent och Maria. Han kom hem och hade köpt med sig hamburgebröd och biffar som vi åt. MUMS! Tack för det. Timmy kom hem från Borås och hade haft en rolig kväll/natt ute med vännerna i fredags. Barnen fick godis och tittade på film. Dem lade sig för att sova och sov i Daniellas rum, det tyckte dem var mysigt. Teddy kom hem från Danmark och gick och lade sig för han var trött.. Jag och Daniella tittade på Körslaget. Gick sedan och lade mig.
 
Idag har vi varit hos Désirée med familj. Jag, Teddy, Wilmer och Disa var på Gekås och köpte kläder till dem. Daniella, Dilba och Débbie var kvar hos Desse och lekte ute i regnet. Vi åkte sedan dit och fikade och tog bilen hemåt. Simon och Timmy var också där men åkte till Svenljunga för Simon skulle fylla i någon av tatueringarna. Vi tog det lugnt på kvällen. KRAM
 

Dénise 21 år!!

Veckan som gått har varit ganska så lugn. Har bara haft Sessorna här på onsdagen. Jag och Teddy var på Gekås och handlade mat i onsdags. Daniella tränade Friskis&Svettis på tisdagen och sedan på torsdagen tränade hon och Désirée box. I torsdags kväll kom Simon hem efter en veckas arbete i Åmål, till Débbies stora glädje ;)
 
Förkylningen håller på och får fäste hos familjen Zeybrandt. Hoppas att det snart försvinner. Ulrik har sovit hos sin flickvän Johanna nästan hela veckan. Timmy har jobbat för fullt och varit mycket hos storebror Robin och hjälpt honom med bilen. 
 
Idag bor Simon och Anja i Lone och Marias husvagn. Timmy är med polarna i Borås där dem skulle bowla, käka och gå ut. Ulrik och Johanna är på bio med några vänner. Vincent är hos Nico med sin dator. Teddy och jag tog en sväng till Willy:s i Gislaved där vi handlade lite. Daniella var hemma med de fyra små och busade och degade med Playdoo deg och lyssnade på hög musik! ;) Ikväll ska Daniella plugga.
 
Har planer på att baka morotskaka imorgon. Teddy ska åka med sitt jobb till Danmark imorgon.. Han kommer hem imorgon kväll. Jag har övertalat Daniella om att hon måste hjälpa sin mamma att städa ur tvättstugan och få lite koll på vintersakerna. Känns ju skönt att bli färdig med det innan snön börjar falla! 
 
Nu ser vi fram emot nästa år då vi kommer få ett barnbarn till, det blir dop, bröllop, student, bal, examen från 9:onde klass, resa till Afrika för ett av våra barn, julafton i Holland för hela familjen med sambos och barnbarn. Året därefter blir det bröllop, resa till Afrika för ett annat av våra barn, bal och student. Två år som vi ser fram emot med glädje!!!!!!! Kommer säkert hända ännu mer, så mysigt! 
 
Idag är en stor dag för idag blir Dénise 21 år!! Och snart får hon och pojkvännen Jelle nyckel till sitt så himla fina hus! Vi är så himla stolt över hur långt du har kommit i ditt liv och som du har kämpat! Puss och kram från oss i Sverige. Hälsa alla i Holland!
 
Nu avslutar vi dagens inlägg. Puss och kram alla. Hoppas ni har det bra! 
 
Grattis fina Dénise på din 21årsdag! Hoppas du uppskattade födelsedagssången på Skype!
 
Simons nyaste tatuering, den sitter på vaden. Nästa blir alla syskonens namn. Så fint gjort!
 
 
Kom ihåg det mina fina läsare <3 
 
Underbara Diana har gjort ett så fint collage <3 Våra barn är så fina!
 
hihi underbaring! Débbie Lilly Zeybrandt "Bomp" som hon kallar sig själv hihi
 
Med den texten avslutar jag för idag!
 
 

Söndag-Måndag

Söndag.  Tog det lugnt. Jag och Teddy var och handlade lite. Timmy åkte till Jimmi och Desse för att umgås med Jimmi medan Daniella och Désirée var på MilitaryFitness. Duschade barnen och plockade fram kläder till dem tills måndagen. Hade lite söndagsmys med dem stora barnen och Teddy åkte och köpte pizza. Mums och mysigt! Jag gick och lade mig ganska tidigt och Teddy gick och lade sig efter Beck slutade. Ulrik sov hos Johanna.
 
Måndag. Gick fram med barnen till skolan. Gick sedan hem en stund och tillbaka in till byn för att gå på Babycafé. Sessorna var här. Gick hem och hämtade sedan barnen. Ellinor och tjejerna kom och barnen lekte och vi satt ute eftersom det för en gångs skull var uppehåll. Daniella och Disa cyklade runt Moga på kvällen. Disa var jätte duktig, orkade upp för alla branta backarna!! 
 
Älskling och Teddy tog en sväng till Sexdrega. Kollade på X-factor och myste i soffan. KRAM
 

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0