gårdagen (onsdag)

hejhej! igår var det onsdag. väckte barnen och timmy och gjorde frukost. ulrik tog bussen till skolan och timmy och vincent åkte bil till jobbet. desse kom och lämnade sessorna för hon skulle jobba. teddy körde disa till dagis och wilmer och dilba till skolan. sedan kom han hem och vi drack té och åt frukost innan han åkte till tranemo för att lämna daniella på skolan eftersom hon hade sovmorgon.

jag débbie och sessorna busade och lekte på förmiddagen. vi åt köttbullar och makaroner till lunch. saga var så söt! hon satte ihop två stolar, la sig på dem med sin snutte och napp och helt plötsligt hörde jag henne snarka.. hon sov på stolen i 1 timma!! hon tyr sig till sin morfar, helt klart :)

igår var det inte lika fint väder som det har varit de andra dagarna.. dilba, wilmer och disa hade kyrkis på eftermiddagen. då kom ellinor hit med ronja. vi drack té och hade mysigt.

sedan hämtade ellinor dilba, wilmer, disa, engla och lycka från kyrkis. vi gjorde våfflor till middag och det var lite smått kaos med 9 små barn och 2 vuxna som alla ville ha mat. hehe

ellinor och tjejerna åkte hem och desse och sessorna också. barnen kollade bolibompa och sedan lade jag dem. timmy, daniella, vincent, isabella och karl var på gekås hela dagen. de hade roligt och hittade mycket fint! de handlade lite åt mig också, ni får se det imorgon.

kollade på tv och sedan blev det kvällsmat. vi sov gott! kram

gårdagen ( tisdag )

hejhej! igår var det tisdag. väckte barnen och gjorde frukost. skickade iväg barnen till skolan och timmy till jobbet. disa var ledig från dagis. jag, débbie och disa busade och tvättade och städade. efter elva gick vi till skolan för att hämta wilmer som slutade 11.40.

vi gick hem och åt lunch. potatis och fiskpinnar. sedan klädde vi på oss igen och hämtade dilba på skolan. när vi kom hem var vi ute hela dagen och grejjade i trädgården. sedan åt vi middag, potatismos och ugnsfalukorv. mumsigt! vi var ute resten av kvällen sedan lade jag barnen och satte mig vid tv:en för att ta det lugnt. daniella var på gympa och timmy på fotbollsträning. teddy kom hem och hade handlat så jag och han tog det lugnt framför tv:en.

vi hörs sen! kram

gårdagen (måndag)..

hejhej! vaknade klockan halv sex och gjorde i ordning frukost. väckte barnen och teddy. skickade iväg timmy till jobbet och vincent hängde med för han har prao på timmys jobb denna veckan. teddy körde dilba, wilmer och ulrik till skolan. daniella och disa var hemma och sjuka.

jag duschade och sedan gick jag tillsammans med débbie, sofia och flizan till kyrkis. där fick vi frukost och pratade och sjöng och lekte. daniella var hemma med disa och spelade spel. dem gjorde pannkakor som disa, débbie och daniella åt medan jag hämtade wilmer och dilba på skolan.

när vi kom hem gick daniella och débbie ut och gick runt moga. barnen lekte ute och jag skalade potatis, hängde tvätt och plockade. sedan var vi ute och röjjde i trädgården. till middag åt vi potatis, fiskpinnar och stuvad spenat. fixade till småbarnen och nattade dem.

sen så tittade vi på familjen annorlunda. spännande! åt kvällsmat och gick och lade oss. kram

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0