30 oktober 2012

Hejhej! Idag vaknade vi och åt frukost. Barnen tycker det är så skönt med höstlov och jag tycker det är mysigt att ha dem hemma! Barnen busade och hade sig. Sessorna var hemma med sin pappa idag medan Désirée jobbade. Daniella tog med sig Trion ut och hon sprang runt Moga och Trion cyklade. Det var kul tyckte dem!
 
Jag lade Débbie. Daniella stack sedan till Kicki en sväng. Vi åt ris och kyckling till lunch. Jag åkte med Kicki till Kinna på utflyckt ;) Daniella var hemma med de fyra små. Timmy kom hem och tog med sig Dilba och Wilmer och åkte fram till idrottshallen och spelade pingis. Daniella gjorde mat och Débbie, Disa och Teddy åt. 
 
När jag kom hem var Teddy uppe och lade Débbie. Och hela huset var kliniskt rent och fint! Tack så mycket mina fina ungar! Dilba och Wilmer kom hem så jag lade Trion som somnade snabbt. Sötnosarna. Timmy och Daniella åkte fram till idrottshallen och körde ett 60 minuters Friskis&Svettis pass. Jag och Teddy myste. Barnen sov. 
 
Sedan kom Timmy och Daniella hem och dem duschade och nu sover alla. Kram 
 
Söt Dilba!
 
Daniella är stolt över sina nya träningsskor!
 
Bus Wilmer.
 
Så söt! Disa skulle stretja likadant som storasyster Daniella gör ;) 
 
Débbie läser för Dilba och Disa ;)
 
Syskonkärlek!
 
Busfrööö!
 
Ren glädje <3
 
Söt Disa!
 
Syskonkärlek!
 
Så vacker!
 
Mys!

25-29 oktober 2012!

Torsdag 25 oktober. Förmiddagen hände inget speciellt förutom det vanliga. På eftermiddagen kom Kicki och hämtade Dilba för att åka till Ulricehamn och handla. På vägen hem så fikade dem och åt pizza. När dem kom hem så var Dilba helt överlycklig! Kicki och Ulf hade köpt henne en cykel. Désirée, Timmy och Daniella var på box. 
 
Daniella och Saga.
 
Wilmer och Tindra!
 
Saga och Tindra.
 
Fredag 26 oktober. Trion cyklade till skolan och jag och Débbie gick. Sedan gick Disa, jag och Débbie hem och grejade lite. Désirée var ledig eftersom Tindra skulle till sjukhuset. Barnen kom hemcyklandes. Vi plockade och väntade på att Désirée, Tindra, Saga och Simon skulle komma. Daniella och Vincent åkte hem med Desse. 
 
Désirée och Daniella började sminkningsstudio i köket. 4 ivriga barn skulle sminkas och stylas till halloweendiscot! Dem körde fram dem till discot. Vi hade myskvällsmat här hemma innan jag och Teddy åkte till Linköping för att hämta bilen. När klockan var 10 var vi uppe i Linköping för att lasta bilen. Men var inte hemma innan 03:45.. 
 
Hemma sov alla, discot hade avlöpt bra och alla var nöjda och belåtna! Tindra vann priset för bästa utklädnad :) 
 
Haha Désirée gillar inte kameran! 
 
Här stylas det!
 
Hehe Tindra!
 
Wilmer!! Läskigt värre... 
 
Disa och Tindra!
 
Redo för disco!!
 
Simon :)
 
Tindra och Dilba!
 
Älsklingen och jag!
 
Mumsig kvällsmat!
 
Débbie med "bebben" Alice!
 
Débbie och Saga myser!
 
 
Åh så söta!!
 
Trötta barn efter en hel mysig och läskig halloween ;)
 
Lördag 27 oktober. När vi hade ätit frukost så åkte vi och lämnade bilsläpet. Daniella duschade av Trion det vidriga sminket och gjorde i ordning dem. Klockan 3 var det kalas för Ebba som fyllde 3 år. Så vi gjorde oss i ordning allihopa och åkte. Ebba fick en röd-svart eldriven fyrhjuling som hon vart glad för! Till våren ska hon och Saga racea med sina eldrivna fyrhjulingar!!!!
 
Sedan åkte vi hem och Teddy och jag gick in på Ica snabbt för att handla bröd med mera för att göra varm macka när vi kom hem! Tog det lugnt på kvällen sen eftersom vi var trötta.. 
 
Daniella lockar Dilba.
 
Débbie!
 
Syskonkärlek! Wilmer och Débbie.
 
Daniella och Débbie!
 
Johanna.
 
Robin och Teddy.
 
Débbie.
 
Désirée och Klara. 
 
Robin och Ulrik.
 
Ebba blåser ut ljusen. 
 
 MUMS!
 
Désirée och Klara.
 
MYS!
 
Jag och älsklingen!
 
Fyrhjulingen ;)
 
Busfrön!
 
Wilmer och Ebba.
 
Ulrik och Johanna!
 
Daniella.
 
Jimmi och Débbie.
 
Jag och Klara.
 
Débbie gungar.
 
Dilba läser!
 
Daniella.
 
Kusinerna busar!
 
Dilba hehe
 
Söt Dilba.
 
MUMS!
 
Dilba lockar mitt hår!
 
Nöjd tjej!
 
Söndag 28 oktober. Vi gick upp tidigt Då hade vi ju fått sovit en timme längre eftersom klockan ställdes bak.. Vincnet packade in i bilen eftersom Teddy, jag, Débbie och Wilmer skulle köra honom till storasyster Diana och Gabriel i Halmstad. 
 
När vi hade lämnat av honom så åkte vi till Willy:s i Halmstad och handlade. Sedan åkte vi till Gekås och handlade. Daniella, Dilba och Disa tog en cykelrunda och stannade sedan hos Kicki och Ulf. Där var dem hela dagen och åt och fikade och målade och klippte mönster med mera! 
 
Kicki, Dilba, Disa och Ulf körde ned Daniella till Desse på kvällen eftersom hon och Désirée skulle på MilitaryFitness träning.. Simon kom hem med Timmy som har varit i Lidköpning. Han stannade inte eftersom klockan var så mycket och han var tvungen att åka tillbaka. Det var en lugn kväll med sovande småbarn och bara jag, Teddy och Timmy uppe. Men vi gick och lade oss tidigt! 
 
Dilba!
 
Bus!
 
Daniella och Disa!
 
Söt Débbie med "bebben" Alice.

 
 
Måndag 29 oktober. Väckte Timmy och Teddy som skulle åka och jobba. Vi andra tog det lugnt på morgonen. Medan vi satt och åt frukost så ringde vi Désirée och sjöng för henne i telefonen eftersom hon fyllde 26 år! Grattis finaste du!! 
 
Daniella var kvar hos Désirée och hade Sessorna medan Desse jobbade.Här hemma tvättade jag säkert 5 maskiner igår. Städade på övervåningen, gjorde makaroner och köttbullar till lunch, sedan gjorde vi kycklinggryta, ris och rivna morötter till middag. Gjorde äppelkaka. 
 
Var tvungen att duscha Débbie för hon hade lite hårspray i håret. Bestämde oss för att åka till Desse för att hämta Daniella. Timmy var hemma med de fyra små som sov. Hade strömlöst för vi hade sådan blåst och regn hela dagen. Det var strömlöst i ungefär en timme.. När vi kom till Désirée så hade Daniella och hon gjort räkrullar som vi bjöds på! Blev även ett glas julmust, första för i år! MUMS.Tack för den mysiga kvällen :) Åkte hem och sov.
 

Grattis finaste Désirée! Vi älskar dig <3
 

BUUUUUUUUUUU!

 
Dilba, Wilmer, Disa och Tindra är redo för Halloweendisco i skolan. Om en timma smäller det!!!

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0