Måndag

hejhej,klockan ringde 6 för uppstigning. idag skulle alla barn till skola och dagis. Teddy körde Disa, Dilba och Wilmer.. När han kom hem och ätit frukost så gick han och lade sig en stund för denna vecka jobbar han eftermiddag och börrjar klockan 16.00 och är inte hemma innan 01.00. Jag städade tvättstugan på morgonen och har även tvättat. Efter Teddy åkt fram och hämtat barnen, så tog vi lite lätt lunch och barnen tog lite hellokittyglass som Disa fick över från dagis eftersom hon hade bjudit på det eftersom hon fyllde fyra år i fredags.. Teddy åkte tidigt till jobbet eftersom han körde Simon till Borås innan han började jobba. Till middag gjorde jag korvgryta med rivna morötter, rödlök, vitlök och grädde och lite ketchup. till det serverades ris. MUMS !
Nu ska jag röjja här nere och göra i ordning Trion till bolibompa så jag kan titta Annorlunda familj i lugn och ro.. :)
hejdå !söta Wilmer

Söndag ..

hejhej, idag har vi tvättat, och plockat. Teddy åkte upp och fick jobba extra. Trion har duschat och vi förbereder oss för dagis och skola imorgon. Teddy jobbar eftermiddag denna vecka som kommer, 16.00 till 24.00. Han ska börja med att göra i ordning våran hall där uppe nu i veckan. Till lunch åt vi kycklinggryta och pasta och till middag åt vi fläskkotletter och potatisgratäng. Trion har duschat, och ska snart gå och lägga sig. Ha det bra hejdå


Débbies dopblomma

HELGEN !

hejhej, nu kommer ett sammandrag av helgen. har inte haft tid att skriva, det har varit fullt upp. I fredags började morgonen med att vi försov oss. Teddy fick gå upp och köra barnen till respektive skola efter vi sjungit för vår prinsessa som i fredags fyllde 4 år. När teddy kom hem fixade han några nya fönsterbrädor och sedan tog vi bilen ner till Ge-kås och köpte lite kläder och annat till lördagens festligheter. Disa hade bestämt eftersom det var hennes födelsedag så skulle vi äta på kinaresturangen, och det gjorde vi ! När vi kom hem tog Teddy Simon och Vincent bilen och handlade och hämtade Emelie. Jag var hemma och städade . När Teddy kom hem plockade vi upp och åt lite glass. Sedan fick Teddy åka till svenljunga och hämta Ulrik och Daniella på volleybollnatta. Vi lade Trion ganska sent och jag börjde med maten som vi skulle ha på dopet/festen på lördag. Gick och la mig halv ett. På lördagmorgon fick Teddy Vincent och Timmy åka tillbaka till Ge-kås för att byta lite byxor. Vi andra städade och förberede mat och sallad. Några utav barnen gick bort till församlingshemmet och fixade borden och dukade. Klockan kvart i två skulle vi vara i kyrkan. Dopet gick bra, Diana Emelie och älskling Teddy läste varsin dikt och Daniella sjöng sången " Älskade barn " en väldigt bra doplåt. När vi var färdiga i kyrkan gick alla till församlingshemmet där vi åt kycklinggryta sallad dressing och bröd. När vi röjjt undan maten så öppnade vi Débbies doppresenter och Teddys födelsedagspresenter eftersom älsklingen fyllde 45 igår och vi firade hans födelsedag. Jättefina presenter var det !!. Efter det var det kaffe tårta kaka och frukt, Emmy hade gjort tårtan, MUMS !
Sedan plockade vi undan och städade i ordning i församlingshemmet. Älsklingen och jag är väldigt tacksamma till de stora barnen som var jätteduktiga med att hjälpa till och även flickvänner och pojkvänner som hjälpte till med disk och städning. TUSEN TACK ! Désiree och Jimmi åkte med hem efteråt och åkte inte hem förens klockan elva. Tack alla underbara vänner och familj för en helt underbar dag! :D Teddy gick och lade sig strax efter Desse och Jimmi åkt hem. Nu kommer massa bilder från helgen och jag skriver ett inlägg om Söndag lite senare..
KramarSimon och Emelie som är faddrar till Débbie <3


Jag teddy Débbie och Dilba :)


Tårtan, så god !


Dilbas present till Teddy, jättefin dans ;)


Simon och Emelie


Presentbordet :)


Daniella och Débbie.


Stora som små hjälpte till att städa <3Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0