GEKÅS!

Nu åker jag, Désirée och Saga till Gekås!
Daniella och Vincent är hemma och busar med Débbie, Wilmer, Disa och Tindra.
Dilba är i skolan och Teddy är framme i idrottshallen och jobbar.
Ulrik han sover och Timmy jobbar. Kram vi hörs senare!


<3

GÅRDAGEN

i söndags sov jag dåligt för att débbie förfarande inte är på topp!
teddy åkte vid klockan åtta fram till idrottshallen för att hjälpa till där. jag plcokade fram frukosten och vi åt.
röjjde upp och sedan tog jag det lugnt. försökte lägga débbie för middag men det ville hon inte alls, hon ville bara dansa runt i sängen!! ;)

jag tog ner henne och daniella fick henne att somna. jag plockade in i diskmaskinen för plötsligt stod det disk över hela diskbänken, tror inte mina barn vet vad en diskmaskin är ibland hehe. jag gjorde lunch, pommes och prinskorv med sallad. vi kollade Blocket på lite olika saker och hittade en cykel till dilba.

daniella tog med sig débbie på en lång promenad. jag tittade på ishockey, Sverige-Finland. barnen hoppade kråka. teddy kom hem och jag och teddy åkte till Borås för att köpa cykeln till dilba och handla frukt m.m. daniella och killarna hade barnen och de sydde och tog det lugnt.

när vi kom hem igen så sov débbie och Trion höll på att somna men då kom vi hem och de ville såklart se dilbas nya cykel. hon blev överlycklig! Trion gick upp och sov och vi andra kollade på någon dålig film på 4:an för att vänta på Nyheterna. efter Nyheterna gick vi stora och sov! Dilba går i skolan idag (måndag) och alla barnen är lediga imorgon (tisdag), skönt! kram


débbie!!

sammanfattning av 4 dagar..

hejhej! livet rullar på och det är full rulle hela tiden.
hade besök hela dagen i onsdags av Ellinor och barnen. Teddy, Timmy, Daniella och Désirée hade box i torsdags kväll. några av barnen blev matförgiftade i torsdags natt. i fredags var jag och teddy och storhandlade och köpte golv till barnens rum. Teddy, Vincent, Ulrik, Timmy, Simon och Jimmi körde gokart i fredags kväll.

vi kollade på Anton Hysen i Let's dance ;) han är så duktig!!
Débbie har blivit dålig av mässling/påssjukan/rödahund vaccinet. feber och rödprickig. stackars liten :(
Daniella klippte Débbie igår. det var verkligen behövligt! fin tjej.

Idag har vi plockat och röjjt. det har varit fint väder så barnen har varit ute hela dagen. rensat i rabatten, gått ut och gått, spelat brändboll och hoppat kråka är bara lite av vad barnen har hittat på idag! jag skulle ha gått och sovit middag eftersom jag inte har sovit på 2 nätter. men det blev inte av!

hade fukostgäster hemma. Timmy och Simon kom och förgyllde morgonen :) senare vart det även besök av middagsgäster! Désirée, Jimmi, Tindra och Saga kom hit och åt och umgicks. Teddy och Jimmi har börjat lägga golvet i tjejernas rum. Åh så spännande! Dèsirée sminkade och fixade mitt hår. väldigt skönt och uppskattat! tack fina du :)

nu har jag ett väldigt viktigt mail att skriva :) kram kram

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0