onsdag + julpyssel :)

hejhej mina kära läsare! igår hann vi inte skriva för vi hade fullt upp ;)
igår hade jag sessorna här ett tag för desse jobbade en stund på morgonen! sedan åkte dom hem och jag débbie och disa var hemma själva.. vi plockade lite och tvättade och busade! sedan hämtade vi wilmer från skolan. daniella, vincent och dilba kom hem med den tidiga bussen för daniella och vincent slutade tidigt och dilba hade haft bad. när de kom hem så lagade vi middag, köttfärssås och spagetti och sallad och alla barn hjälpte till! gott blev det :) sedan kom teddy och timmy hem. och teddy och vincent åkte till gekås och dilba gick med dilba till pingis. timmy och ulrik åkte också och handlade. sedan kom alla hem och vi lade dom små och sedan blev det mys framför tv:en :)

idag kom sessorna tidigt. barnen åkte till skolan förutom ulrik för han mådde inte så bra. grabbarna åkte till sina arbeten! vincent kommer hem sent idag för efter skolan har dom den årliga dansdagen på mogaskolan! så igår på gekås köpte han chinos och skjorta som han ska ha ikväll. jättesnyggt! ska se om jag kan ta en bild på honom ;) det blåste och regnade som bara den imorse när vi vaknade.. ush då!

idag blir det nog mest pyssel och julpyntning och städning och tvättning! så mysigt det blir när julpyntet kommer upp :)


SÅHÄR SÅG DET UT I MÅNDAGS NÄR VI VAR HOS DÉSIRÉE EFTERSOM VI HADE STRÖMAVBROTT:


söta disa!


coolingen ulrik¨


sötnos dilba!!


jag och débbie! :)


wilmer och barnbarnet saga :)


daniella, wilmer och ulrik!


barnbarnet tindra !

kommentera för det tycker jag är kul :) kram kram

DAGEN EFTER STORMEN!

stormat hela gårdagen och vi hade ström hela dagen... men 21.00 gick strömmen igår! vi har inte haft någon ström sedan dess.. dem enda som tog sig dit de skulle idag var teddy och timmy som åkte till sina respektive arbeten. alla barn stannade hemma för vi var väldigt osäkra på om det fanns ström i skolorna och så vidare.

det gick bra utan ström på morgonen. men framemot förmiddagen blev det så fruktansvärt kallt! så vi åkte till vår dotter desirée som har ström och värme! det var massa träd längst vägen.. så nu sitter barnen här och pysslar och jag och desirée ska också pyssla med lite adventsgrejer! till middag blir det köttfärssås och pasta med sallad! vi hörs.. kramvår fina ytterdörr! men dessa saker låg på gräsmattan när vi kom ut imorse...


jädra storm..


ADVENTSHELG!

i fredags var en vanlig dag.. sessorna var här och vi gjorde det vi brukar på dagen. teddy och jag och vincent åkte till ica maxi på kvällen för att handla! vi köpte även vinterskor till vincent, dilba och wilmer. köpte även nya glöggmuggar! daniella hade de fyra små hemma och de bakade pepparkakor, bullar och chokladbollar. igår gick vi upp och gjorde frukost och vi städade. sedan åkte daniella och vincent och tränade med bandet. teddy och wilmer, dilba och disa åkte till gislaved för att handla. jag fortsatte att städa och pynta! satte granplantor i ölflakor och gjorde adventsfint. åt lite mat mellan daniella och vincents spelövning. timmy körde daniella för att hämta sin kompis sara som skulle vara här igårkväll eftersom det var julmarknad mellan 3 och 6 framme i byn. sedan var det grötfest i bygdegården där daniella och vincent spelade med sitt band! jag teddy och de små var framme på grötfesten där de hade dukat jättemysigt och tagit in en stor gran som stod i mitten av bygdegården. jätte trevlig och mysig kväll med massor med fint folk! daniella och vincents band var verkligen så duktiga! de har bara spelat ihop i ett år men har utvecklats riktigt mycket! imorse åt vi adventsfrukost och tände det första ljuset! har röjjt lite och även hunnit med en mysig adventsfika med barnen. teddy och ulrik har åkt för att hämta en halv gris som ska paketeras i eftermiddag.. hittils har vi ström men det blåser något så fruktansvärt.. ikväll har dilba pingisträning. imorgon lägger vi upp bilder på helgens ståhej! ha en bra fortsatt första advent!

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0