MORGONVISIT PÅ GEKÅS!

Efter frukosten åkte Teddy, jag, Daniella, Isabella, Wilmer och Débbie till Gekås. Där handlade vi lite mat, ringklockor till barnens cyklar, snygga plastmuggar och tillbringare. Daniella handlade hantelset och två kettlebells med olika vikter.
 
Sedan åkte vi hem och Isabella, Daniella, Dilba, Wilmer, Disa och Débbie till loppisen för att gå tipspromenad och äta våfflor med sylt och grädde. Barnen handlade varsin fin leksak. Teddy och jag åkte till Östra Frölunda för att se när SImon och Timmy spelade träningsmatch mot Svenljunga i fotbollen. Simon gjorde ett mål!! Vinst med 2-1 :)
 
När vi kom hem gjorde vi middag. Det vart fläskfilé, pommes frites, sallad, bearnaisesås och vanlig hemmagjord sås. Barnen gick ut en stund i det fina vädret och sedan var det dags för dusch. Simon åkte tillbaka till Lidköping och ska vara sex veckor i Lysekil och jobba. Nyss färgade Daniella mitt hår. Nu laddar vi för en ny vecka där vi hoppas att alla är friska.
 
Sov gott och kram.
 
Tillbringaren.
 
Glasen i 4 olika färger.

BÖRJAR FRISKNA TILL!

Hej hur är det med er alla där ute?!
Här hemma börjar vi äntligen friskna till och bli lite pigga. Jag låg och var sjuk hela förra veckan och Ulrik och Vincent har varit sjuk hela denna veckan. Dilba var sjuk i början av veckan också.
 
Dessa två senaste veckor har det ändå varit full rulle. Barnen har gått i skolan och kämpat på. Vi har rensat ute på tomterna och i garaget. Ungdomarna har varit hos sina vänner. Wilmer har varit hos sin vän Filip. Vår kära dotter Diana och hennes sambo Gabriel har fått en liten tös som fick namnet Lily! Så otroligt söt.
 
 
Gabriel och Lily <3
 
<3 <3 <3 <3 Jag är världens stoltaste mormor.
 
 
 
Kram på er alla där ute :)

SLUTET AV PÅSKLOVET.

Torsdag 4/4.
Tindra och Saga var här. Désirée var med jobbet och handlade på Gekås. Det var box för Dèsirée, Timmy, Ulrik och Daniella. Tog det bara lugnt mest hela dagen.
Fredag 5/4.
Teddy åkte till Falköping för att jobba. Men Vincent, Dilba och Disa skulle till tandläkaren. Som tur var har Teddy en snäll kompis som ställde upp och körde. Så Ulrik följde också med som moraliskt stöd. Strax innan lunch kom Desse och Jimmi med Sessorna som skulle sova här, eftersom Desse och Jimmi med ett par vänner skulle åka till Göteborg och sova på hotell.
 
Isabella kom en sväng på eftermiddagen och fotograferade Daniella och barnen. Tack snälla Bella för dem superfina bilderna! Till middag åt vi tacos. Timmy körde Ulrik till ett par kompisar i Limmared och själv styrde han kosen till storebror i Lidköping.
 
Daniella och Vincent åkte till Skäremo för grill och filmkväll med sina vänner. Här hemma hittade morfar/pappa på mycket bus med sex mindre busfrön. Det var en mycket uppskattad kväll men Saga och Disa somnade i soffan, Débbie sov i sin säng och Dilba och Wilmer spelade dator en stund medan Tindra och Morfar zappade mellan ishockey och Let's Dance på tvn till Tindras stora intresse.
 
Bäddade med madrasser på golvet i tjejernas rum åt alla barnen förutom Débbie. Jag passade på att lägga mig också för man vet aldrig hur nätterna ser ut med småbarn i huset.
 
Här kommer några av bilderna som fina Isabella tog! :)
 
 
Débbie och Daniella.
 
Débbie.
 
 Débbie igen :)
 
Dilba.
 
Débbie och Daniella.
 
Wilmer och Dilba.
 
Disa, Dilba och Wilmer.
 
Disa, Daniella och Saga.
 
Saga, Daniella och Débbie.
 
Lördag 6/4.
Natten var lugn men det blev en tidig lördagsmorgon. Kokade ägg, gjorde varm oboy och värmde frallor i ugnen. Efter en stund kom Teddy nersmygandes i en tunika som var min - varpå alla barnen gapflabbade! Tindra hade en rolig kommentar till detta: " Goddag mina damer och herrar, mitt namn är morfar och jag är en kärring." Hehe
 
Efter frukosten röjjde vi och fixade till lite. När Daniella vaknade åkte jag och Teddy till Gislved och handlade lite och lämnade in kameran som inte funkar riktigt som den ska. Dilba styrde upp ett kladdkaksbak. Sedan gick alla barnen ut och lekte.
 
När vi kom hem åt vi makaroner och korv till lunch. Sedan plockade vi lite i garaget och kollade över andra huset och i vilken ände vi ska börja i. Hämtade även in en säng som Débbie ska ha som ska målas babyrosa. Fick sedan ett meddelande av Daniellas idrottslärare att det vart hajk tillslut. Så söndag till tisdag ska hon och hennes idrottsklass bo ute i skogen i Tranemo.
 
Vi fick därför åka till Robin och låna hans Hemvärnspackning som Daniella skulle få låna. Väl hemma så kom Desse och Jimmi hem efter en stund. Dem hade haft en trevlig och mysig Göteborgsvistelse. Vi fikade och sedan åkte dem hem.
 
Sedan var det dax för nästa lilla tripp, jag och Teddy åkte till Limmared för att hämta hem Ulrik från hans kompis. När vi kom hem gjorde Teddy skinkpaj och jag tittade på Fångarna på Fortet med barnen och Dilba sminkade mig lite. Nu är det snart dags för sängläge och vi håller tummarna för det som har pågått under hela dagen idag. HEJA HEJA och LYCKA TILL! :)

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0