storm!

hejhej! inatt har jag knappt sovit en blund.. débbie har varit vaken, barnen har kommit in en efter en och det har blåst sådan fruktansvärd storm hela natten !!!
usch fy och blä säger jag bara.. teddy åkte iallafall och jobbade, men timmy stannade hemma idag för han hade så ont i magen.. daniella tog de fyra små på morgonen och gjorde frukost m.m så jag fick ligga kvar i sängen en stund. tack! när jag kom ner vart det en STOR kopp kaffe.

vi har röjjt, tvättat, städat och spelat spel hela dagen. tråkigt väder ute fortfarande så det blev en innedag! teddy kom hem från jobbet med fika. vi åt den sedan gjorde vi middagsmat. sedan åkte jag och älsklingen och handlade för fredagsmyset imorgon! när vi kom hem så sov débbie. vi la Trion och märkte att dilba var väldigt gnällig och hade feber. nu har hon fått alvedon och ligger till sängs. innan ringde vår äldsta son robin och bjöd oss på nyårslunch på lördag. vi tackade hjärtligt ja! på kvällen på nyår kommer vi bara vara hemma och troligtvis kommer barnens farmor och farfar ner! det blir en lugn och skön nyår! :)

sov gott kram!

födelsedag igen :)

hejhej vänner!
idag fyller timmy hela 19 år! han och mannen har jobbat idag och vi andra har varit lediga. haha
vi fick fin besök av en god vän som hade med sig lunch och paket! och även sina tre små trollungar :)
barnen har lekt hela dagen och haft jätte roligt. vi åt lunch ihop och sedan bjöds det på fika! verkligen en toppendag. när de åkte hem kom älsklingen hem och även farmor och farfar kom på besök. timmy dök upp efter en stund och vi sjöng för honom!

farmor visade daniella hur hennes nya symaskin fungerade, som hon fick i julklapp. så glad hon blev!!
de små sover och teddy och vincent har åkt och handlat födelsedagsmat som timmy har bestämt som består av hämtpizza ;) har även hunnit städa tvättstugan efter att de små gått och lagt sig. nu lyssnar vi på stormen som är på väg in igen. blåst och regn.. fy vad jag är trött på det här!!!!

senare blir det leila bakar och soffläge! grattis älskade sonen timmy! du är bäst kram


vår snygga 19:åring! :)

röjj, hejdåkramar och massor med bilder!

hejhej! dénise och jelle packade sina väskor, åkte upp till farmor och farfar för att säga hejdå. nu är dem och vincent och teddy på väg till gekås för att handla lite och byta lite grejer innan de åker till landvetter och tar flyget tillbaka till holland! jag daniella och de fyra små är hemma. disa kollar på pippi, wilmer och dilba spelar monopol och débbie hon är trött och ska sova middag snart!
bilder från julafton 2011:
söta disa i sin onepiece som hon fick i julklapp av daniella och vincent!
detta fina kort fick jag och teddy i julklapp av jelle och dénise! :)
barnbarnet tindra på julafton!
julgran med MASSOR med julklappar!
granen och teddys keybord som han spelade på hela kvällen och alla sjöng! <3
MAT!
ännu mer mat!
fina débbie!!
alla är i full gång med att äta!
har massor med bilder, men resten får vi ta en annan dag!
vi var som sagt 22 stycken här hemma på julafton. alla våra 13 barn, 3 barnbarn, 4 av barnens flick/pojkvänner och såklart jag och teddy! we loved it :)
de bästa dagarna är när vi alla är samlade, vår kära familj <3

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0