Trasig tvättmaskin.

Hej mina vänner!
Uppstigning som vanligt när den eländiga telefonen ringde klockan fem. Fixade frukost och plockade fram kläder till Trion som jag inte hade hunnit kvällen innan. Désirée kom med Sessorna. Trion gick fram idag igen med Daniella eftersom det funkade så bra igår.
 
Har städat och grejat hela dagen. Débbie har lekt med sina dockor och fixat och donat. När jag skulle sätta på tvättmaskinen med Ulriks nya luvtröja och T-shirt så fungerade ej tvättmaskinen till min stora fasa!!!!!!! Så imorgon blir det att åka och köpa en ny tvättmaskin eftersom den andra är trasig och Teddy inte kunde laga den.
 
Till middag åt vi potatis, kokta grönsaker, äggsås och fiskpinnar. Sedan blev det även efterrätt som bestod av chokladpudding och grädde. Boxen som Daniella och Désirée skulle gå på vart inställd idag så Désirée tog Sessorna och åkte hem efter arbete.
 
Daniella tog sig en springrunda runt Moga istället. Ulrik, Timmy, Simon och Kalle tog sitt pick och pack och åkte till Trollhättan och kommer inte hem fören söndag kväll. Hoppas dem får en rolig helg!
 
Så i helgen kanske man får sova i lugn och ro utan att behöva vakna framåt morgonen när ungdomarna kommer hem från sina polare. hehe ;)
 
Nu på kvällen har Daniella bakat en tårta som hon ska ha med sig till praktiken imorgon eftersom det är hennes dag där imorgon. Nu när jag skriver detta är det lugnt och stilla och det enda som hörs är bruset från diskmaskinen. Städat och undanplockat och finns inte en sak på fel plats. Så nu är det bara att lägga huvudet på kudden och sova tills klockan ringer fem imorgon igen.
 
Skönt att det är fredag imorgon så vi kan ta lite fredagsmys till Gladiatorerna. Kram

Solig dag!

Började morgonen med att ligga kvar i sängen en halv timme, gick alltså inte upp fören halv sex. Fixade frukost och packade badkläder till Dilba och Wilmer som hade bad idag. Désirée ringde och sade att dem hade försovit sig så idag gjorde vi ett test. Daniella gick med dem små till den gamla skolan som är dagis nu där bussen avgår från och med i måndags. Så numera kan alla barnen gå samtidigt till sina bussar.
 
Jag gjorde dem vanliga morgonsysslorna och nu i några dagar har Tindra varit trött och haft väldigt ont i sina leder. Till lunch åt vi spagetti och korv. Sedan tog Ulrik vagnen med Tindra i fram till Kompisgruppen i församlingshemmet där Dilba, Wilmer och Disa redan var eftersom dem går av skolbussen där varannan onsdag.
 
Saga sov middag i soffan och jag lärde Débbie att man hejar på Sverige! Vilket innebär att Débbie står nedanför tv:en och ropar: HEJA SVERIGE!! när dem åker skidor. När barnen kom hem från Kompisgruppen var dem ute och lekte till middag var klar. Har varit en solig och fin dag idag.
 
Désirée tog en sväng till Gekås efter jobbet så hon kom lite senare för att hämta Sessorna. Débbie som inte har sovit någon middag idag somnade kvart över sex. Vi andra tittade på 112 på liv och död och tog det lugnt. Timmy, Ulrik. Daniella och Vincent åkte och spelade innebandy. Teddy och jag lade Trion och har sedan tagit det lugnt.
 
Idag fick Disa paket av (extra) Morfar Ulf och Mormor Kicki. I paketet var det massor med ritgrejor och saxar. Väldigt uppskattat av Disa och dem andra fick även vara med och rita. Hon tackar så mycket!!
 
Snart läggdags och imorgon är det redan torsdag. Veckorna går otroligt fort.... Kram

Teddys dag!

Uppstigning klockan fem och denna morgon går till historia! Morgonen började med att vi sjöng för födelsedagsbarnet. Mannen åkte till jobbet, Désirée kom med Sessorna och Timmy gick ut till sin bil för att åka till jobbet. Men då kom det stora problemet - bilen startade inte!
 
Sen kom dem på att dem skulle bogsera igång den men Desses dragkrok låg hemma i garaget så det gick inte. Jag ringde till Teddy som inte hade åkt från fabriken ännu så Desse och Timmy åkte dit och hämtade vår bil.
 
När dem kom hem och Désirée skulle köra Trion till skolbussen så gick det inte att stänga hennes motorhuv så vi skickade in barnen i vår bil så hon körde dem i den medan Timmy försökte fixa motorhuvsproblemet. Efter mycket om och men kom alla iväg och jag började plocka undan efter frukost och bädda, tvätta och greja.
 
Till lunch gjorde vi hönekakspizza. Ulrik gick fram och hämtade Trion när dem slutade. Jag tittade på skidor och barnen var ute och lekte när dem väl kom hem. Till middag bestämde vi oss för att göra köttfärssås och spagetti men till vår stora glädje dök Farmor och Farfar upp med en födelsedagspresent till sin käre son som bestod av en stor smörgåstårta. Så detta fick middagen bestå av.
 
Daniella och Dilba gick på pingis och Timmy gick på boxträning med fotbollslaget. Teddy och jag åkte och handlade och när vi kom hem tog vi glass och maränger. Nu sover alla små barn och vi ska snart sova. kram
 
 
 
 
 
 

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0