Vår i luften.

Lördag 2/3.  Vår älskade lilla Débbie "Bomp" har inte riktigt förstått vad lördag morgon innebär. Hon väckte sin mamma kvart över fem och ville ha sin frukost. Försökte få henne att somna om men fick till slut ge upp och gick ner för att fixa frukost.
 
Efter frukost städade jag på Dilba och Disas rum. Daniella tog en löparrunda. Wilmer åkte med Teddy till soptippen för att kasta den gamla soptippen efter att ha kopplat in den nya. Gjorde gulaschsoppa till lunch. Nico och Vincent fortsatte med sitt Lan. Jag tittade på skidor. Teddy bakade två sorters frallor och sega maränger.
 
Daniella packade. Till middag åt vi tunnbrödsrulle med potatismos och korv. Vi ställde tillbaka kylskåpet på sin plats. Sedan körde Teddy Daniella till Svenljunga för hon skulle sova hos Hannes. Vi andra tittade på tv och Melodifestivalen.
 
Söndag 3/3. Débbie vaknade kvart i sex. Väckte Teddy och sade till honom att gå ner först och fixa frukost. Efter frukosten plockade vi undan och hade tv:en på på Vasaloppet. Tvättade i den nya tvättmaskinen. Teddy och Débbie åkte för att hämta hem Daniella från Hannes.
 
Jag fixade lunchen som bestod av fläskkotletter, hemagjort potatismos, löksås, rivna morötter och tomat. Vi åt när dem kom hem från Svenljunga. Daniella fixade Disas hår efter maten eftersom hon och hennes kompis Ängla skulle ha kalas i idrottshallen.
 
Kalaset var mellan 4-6 och det bjöds på korv, glass och fiskedamm. Tjejerna fick många fina presenter och hade det roligt tillsammans med sina klasskompisar. Teddy som var hemma hade börjat måla trappan. När vi kom hem hade han förberett kokta ägg, frallor och te till kvällsmat. Frallor som han bakat dagen innan.
 
Efter kvällsmaten lade vi dem små. Débbie hade ont i sitt ben. Gick och lade oss efter att ha tittat på tv en stund. Ulrik och Timmy kom hem från Trollhättan efter en helg med mycket skoj.  
 
Måndag 4/3.Uppstigning klockan fem. Stekte ett fack ägg på morgonen och plockade fram frukosten. Väckte hela familjen och Désirée kom med Sessorna. Desse körde Trion fram till bussen och alla kom iväg till skola och jobb.
 
Débbie som fortfarande är lite halt och har ont i sitt ben har varit lite gnällig idag. Till lunch åt barnen blodpudding. Ulrik gick för att hämta Trion ifrån bussen. När dem kom hem lekte dem med Disas ansiktsmålningsfärg så dem var både tigrar, clowner och pirater.
 
Till middag blev det kasslergryta som det var lök, morötter, paprika, äpple och ananas i och till det serverade jag spagetti. Teddy, Désirée, Tindra, Disa och Wilmer åkte på fotbollsträning. Saga och Débbie badade. Dilba och Vincent satt vid datorn och Timmy, Ulrik och Daniella åkte fram till idrottshallen för att spela volleyboll.
 
När Teddy och dem kom tillbaka till fotbollsträningen så sov Saga i soffan så Desse bar bara med henne ut till bilen och tog med sig Tindra och åkte hem. Våra små borstade tänderna och gick och lade sig. Plockat lite här och där och plockat fram lite kläder till morgondagen och ska nu upp och sova. KramNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0