Pannkakstårta!

 
Tisdag 5/3.
 
Uppstigning som vanligt. Trion gick med Daniella och Vincent till skolbussen eftersom Désirée var ledig och inte kunde köra. Tindra skulle till ögondoktorn och tandläkaren. Débbie och jag gjorde dem vanliga sysslorna och grejade. Débbie lekte och grejade med alla sina dockor som hon bäddade åt överallt.
 
Efter lunchen klädde vi på oss och gick ut i det fina vårvädret. Hämtade hem Trion när dem kom med skolbussen. Till middag åt vi grillad kycklingfilé och kall sås. Daniella, Vincent och Dilba gick på pingis träning. När pingisen var slut tog dem och sprang hem eftersom dem tränar inför Göteborgsvarvet som går 19:de maj.
 
Här hemma målade Teddy Vincents fönster och fönsterbräda och Disa och Débbie badade i badkaret. Wilmer satt en stund vid datorn. Sedan lade vi Trion. Tindra fick besked om att hon måste börja använda glasögon varje dag.... Vi andra gick och lade oss efter en stund.
 
Onsdag 6/3.
 
Uppstigning klockan fem. Désirée hade försovit sig så Daniella gick fram med Trion till bussen. Sessorna kom och vi tog det lugnt mest hela dagen. Till lunch gjorde vi hamburgare och bröd. Och till middag gjorde vi köttfärssås och spagetti.
 
Désirée hade varit i Älvsered på shoppingcentret som ska lägga ner igen. Där köpte hon en fin skylt till mig där det stod: "Välkommen hem till oss" och sedan fick jag även underkläder. Alltid kul att få lite paket. Timmy, Ulrik och Daniella spelade innebandy.
 
När dem kom hem stack jag och Teddy och handlade. Sedan tog vi macka och gick och lade oss.
 
 
Torsdag 7/3.
 
Gick upp som vanligt. Gjorde frukost och barnen gjorde sig i ordning och gick till bussen. Désirée kom. Jag bäddade och städade av. Klockan åtta hade jag gjort färdigt allt jag skulle och sedan ställde jag mig och gjorde pannkakor som skulle användas på kvällen till efterrätt. Det hela tog en och en halvtimma.
 
Till lunch gjorde Ulrik, Tindra, Saga och Débbie pastasnäckor och hamburgare. Efter lunchen röjde jag och vi satte oss i soffan och myste en stund och tittade på skidskytte. Ulrik gick fram till byn för att hämta Trion från bussen.
 
När Trion kom hem beslutade sig alla barnen för att dem skulle gå ut och leka i det fina vårvädret. Wilmer behövde gå på toaletten och gjorde världens vurpa på altanen och gjorde illa sitt knä. Efter en stund var det Débbies tur att göra en praktvurpa på garageuppfarten. Sist men inte minst var det Sagas tur att ramla ute i skogen på ansiktet och få en pinne i näsan. Ungen var helt blodig så det var bara att trösta henne och ställa henne i duschen. Stackarna!
 
Till middag åt vi rårivna morötter, gratinerad blomkål, gratinerade champinjoner, löksås, potatis och köttbullar. När Désirée kom vispade vi 2 liter grädde som vi blandade med jordgubbssylt. Rensade och delade färska jordgubbar som vi hade till pannkakstårtan. MUMS
 
Désirée och Daniella bytte om till träningskläder och tog en löprunda eftersom det inte vart någon box idag. Småbarnen satte på sig pyamas och tittade på "112 på liv och död". Vid halv åtta åkte Désirée och tjejerna hemåt. I samma veva fick Trion gå till sängs, Débbie hade somnat innan. Sov gott
 
Vår underbara pannkakstårta!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0