Gårdagen...

Igår, fredag 1 mars, var det bara Daniella, Vincent, Dilba och Wilmer som gick till skolan. Teddy var ledig och Simon, Timmy och Ulrik var som sagt på plats i Trollhättan. När dem kom fram till Trollhättan i torsdags kväll gick dem ut för att dansa. Simon tog en svängom med Soran Ismail, hehe. Kommer bild nedanför!
 
Teddy och jag körde ner Débbie och Disa till Désirée och Sessorna. Sedan åkte vi till Gekås en sväng och vidare till Östra Frölunda för utvecklingssamtal med Dilba och Wilmer. Utvecklingssamtalen gick bra. Tog med oss Dilba och Wilmer för att åka ner till Desse och hämta Débbie och Disa och åkte sedan hemåt.
 
När vi kom hem målade Teddy Vincents tak och jag plockade upp varorna och gjorde sedan middag - köttbullar och pastasnäckor. Vincent och Nico kom hem och gjorde i ordning på rummet för en helg med lanande. Strax efter kom Daniella hem som hade gjort sin sista dag på praktikplatsen i Svenljunga.
 
Teddy plockade ut det ena sätet ur bilen för att han och jag skulle åka till Elgiganten i Gislaved för att köpa en tvättmaskin. Vi var även inne en sväng på Willy:s för att handla lite godis och tillbehör till barnen. När vi kom hem hade Daniella gjort kvällsmat - Hönökakepizza.
 
Teddy och jag vart bjudna till Désirée och Jimmi på pizza som tack för att Teddy har lagat Desirées dator. När vi kom hem hade Dilba lagt Débbie och Disa sov i soffan. Jag gick och lade Dilba och Wilmer och gick sedan efter en stund och lade mig. Ganska så trött efter en dag med mycket fläng.. Kram
 
Sonen Simon och Soran Ismail har dancebattle på dansgolvet i Trollhättan!!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0