Sjukstuga.

Hej hur mår ni?
 
Ïgår, alltså torsdag, var det Daniellas tur att bli sjuk. Timmy var den enda som kom iväg till jobb. Vi tog det lugnt. Till lunch åt vi pasta och stekt korv.Barnen tittade på Jönssonligan och var hemma med Ulrik och Vincent medan jag, Teddy och Débbie åkte till Gislaved för att handla för att slippa göra det i helgen.
 
Teddy gjorde köttfärssås och spagetti till  middag. Lade barnen och vi andra gick och lade oss efter nio.
 
Idag, fredag, var det ingen som gick till varken skola eller jobb. Timmy mådde dåligt inatt. Teddy gick ner först med barnen och gjorde frukost. Wilmer tappade en tand idag.
 
  Teddy har grejat där uppe, spelat yatzy och tittat på film med barnen. Timmy klippte Ulriks hår. Till lunch åt vi köttfärssås och spagetti från igår.
 
Jag har tvättat och vikt tvätt och plockat lite. Teddy gjorde sin älsklingsmat till middag: - hemmagjort potatismos, stekt falukorv, surkål och rivna morötter. Timmy, Ulrik, Viktor och Kalle åkte till Lidköping för att spendera helgen hos Simon.
 
Haft fredagsmys med Gladiatorerna och Farmen och lite chips. Ägg och macka som älsklingen fixade i ordning var gott till kvällen. Nu ligger dem fyra små och sover. Sov gott. Kram
 
Söta Disa som hjälpte Teddy greja på övervåningen.
 
Daniella, Disa och Dilba leker skola.
 
Leker skola. Här är Dilba.
 
Timmy klipper Ulriks hår. Hehe
 
Söta Débbie.
 
Wilmer är glad över att ha tappat en tand.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0