Solig dag!

Började morgonen med att ligga kvar i sängen en halv timme, gick alltså inte upp fören halv sex. Fixade frukost och packade badkläder till Dilba och Wilmer som hade bad idag. Désirée ringde och sade att dem hade försovit sig så idag gjorde vi ett test. Daniella gick med dem små till den gamla skolan som är dagis nu där bussen avgår från och med i måndags. Så numera kan alla barnen gå samtidigt till sina bussar.
 
Jag gjorde dem vanliga morgonsysslorna och nu i några dagar har Tindra varit trött och haft väldigt ont i sina leder. Till lunch åt vi spagetti och korv. Sedan tog Ulrik vagnen med Tindra i fram till Kompisgruppen i församlingshemmet där Dilba, Wilmer och Disa redan var eftersom dem går av skolbussen där varannan onsdag.
 
Saga sov middag i soffan och jag lärde Débbie att man hejar på Sverige! Vilket innebär att Débbie står nedanför tv:en och ropar: HEJA SVERIGE!! när dem åker skidor. När barnen kom hem från Kompisgruppen var dem ute och lekte till middag var klar. Har varit en solig och fin dag idag.
 
Désirée tog en sväng till Gekås efter jobbet så hon kom lite senare för att hämta Sessorna. Débbie som inte har sovit någon middag idag somnade kvart över sex. Vi andra tittade på 112 på liv och död och tog det lugnt. Timmy, Ulrik. Daniella och Vincent åkte och spelade innebandy. Teddy och jag lade Trion och har sedan tagit det lugnt.
 
Idag fick Disa paket av (extra) Morfar Ulf och Mormor Kicki. I paketet var det massor med ritgrejor och saxar. Väldigt uppskattat av Disa och dem andra fick även vara med och rita. Hon tackar så mycket!!
 
Snart läggdags och imorgon är det redan torsdag. Veckorna går otroligt fort.... KramNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0