Fortfarande sjukstuga!

Hejhej nu kommer jag berätta lite om vad som har hänt här hemma dem senaste dagarna då tiden inte funnits till för att uppdatera bloggen.
 
I torsdags kom Sessorna och Désirée körde Trion till skolbussen. Daniella var fortfarande hemma från praktiken för hon var sjuk. Débbie har varit sjuk nu länge med feber och fruktansvärd hosta så hon är extra mammig och hängig. Kan även bero på att jag slutade amma henne helt förra veckan. Gjorde fisksoppa till middag, toppenbetyg! Sedan blev det semlor till efterrätt. Tvboxen slutade fungera när Wilmer råkade hälla ett glas vatten på den, opps.
Désirée och Timmy gick och tränade.
 
 
Fredag morgon gick Vincent och Ulrik med Dilba och Wilmer till skolbussen. Disa var ledig. Simon kom hem en sväng på morgonen innan mötet han hade i Svenljunga. Ulrik gick och hämtade barnen efter skolan och var hemma och busade. Daniella sov halva dagen. Jag, Disa, Débbie och Simon åkte till Désirée och tjejerna och blev bjudna på lunch. Vi fick lax på spenatbädd, wookade grönsaker och barnen fick makaronilåda.
 
Sedan lämnade vi Disa där för att sova över hos Tindra och Saga. Dem åkte sedan till Mjöbäck och åkte lite skridskor. Vi åkte hem. Simon tog Dilba och åkte till Kalv för att köpa present innan han åkte iväg. När Teddy kom hem gick han och lade sig för han skulle jobba natt extra. Daniella fixade Dilba för hon skulle på party hos Märta. Sten kom och hämtade henne så hon åkte med Samuel dit och hem. Tack för det! Vi åkte snabbt och handlade och sedan åkte Teddy och jobbade. Jag och Ulrik fixade med boxen som turligt nog hade torkat så det blev Gladiatorerna! Daniella gick till familjen Forsberg där även Timmy var så dem umgicks med sina vänner. Ulrik och Vincent spelade lite dator.
 
 
Lördag gick Timmy upp tidigt för han skulle på fisketävling. Teddy gick och lade sig efter att ha jobbat natt. Vi plockade i ordning för Diana och Gabriel skulle komma en sväng och ta med sig Disa hem från Désirée. När dem väl kom så var deras bil full med spjälsäng och skötbord och en stor mage, mer fick dem inte plats med. Vi gjorde baconröra och grillad korv och spagetti till lunch. Teddy kom upp och käkade och duschade och vi fikade. Sedan stack Teddy, Ulrik, Daniella, Dilba, Wilmer och Disa och tittade på bio i Svenljunga på RöjarRalf i 3D.
Timmy och hans vänner vann fisketävlingen!! 1500 kronor att dela på! Grattis Grabbarna Grus :)
 
När Diana och Gabriel sedan åkte hem så var det bara jag, Débbie och Vincent hemma och vi tittade på lite sport. Jag och Teddy åkte och hämtade familjepizza och efter vi ätit så körde Teddy Daniella, Timmy, Isabella, Karl, Viktor och Anton till Linnea på fest. Vi andra tittade på melodifestivalen och några somnade i soffan direkt. Ulrik och Teddy åkte och hämtade Daniella från festen och sedan sov alla. Fick ett sms från Désirée att Saga hade 40,5 i feber och var hostig och snorig så nu insjuknar dem väl också.
 
 
Söndagtog vi det lugnt på morgonen. Teddy gjorde i ordning Vincents fönsterbräda, spacklade hans fönster, satte lister runt fönster och dörr så nu är det bara taket som ska målas! Daniella fixade i ordning Disa och gick med henne fram till idrottshallen där hon skulle på Joels kalas. Teddy lagade söndagsmiddag - Rösti,kött som han panerade, sås och gott bröd. Daniella, Vincent och dem fyra små diggade hela dagen till Mange Makers låtar! Débbie hjälpte Daniella sortera i sin garderob. Annars tog vi det bara lugnt hela dagen. Teddy skulle jobba kommande dag och barnen har lov.
 
 
ERIKA ENROTH
2013-02-11 @ 16:18:37
URL: http://erikaenroth.com/

Jag har fått äran att lotta ut TRE stycken Tingeling - Vingarnas Hemliget på DVD och första pristagaren vinner även en Tingeling T-SHIRT!

Jätte enkelt att delta!
http://fruenroth.blogg.se/2013/february/vinn-tingelings-nya-film-pa-dvd.html

Ber om ursäkt om du inte gillar sån här reklam.

Svar: Tack jag har deltagit i tävlingen! kram
Ulrika Zeybrandt

madelein - sexbarnsmamma
2013-02-11 @ 20:05:14
URL: http://madelein.se

Låter som en hektiskt vecka i sjukstugan :-) Krya på er allihopa nu!! Kram!

Svar: Tack det ska vi försöka göra! Nu har vi sportlov så vi får försöka ta det lugnt :) kram
Ulrika Zeybrandt
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0