SNART ÄR JULEN HÄR FÖR BÅDE STORA OCH SMÅ!

Hej det var ett tag sedan!
 
Det är fortfarande Daniella som hjälper mig att skriva, för har inte ännu fått min egna dator och fått lära mig systemet. Har svårt att få tiden att räcka till.
 
Vi håller just nu på mycket med att försöka få igenom skolskjuts åt Trion eftersom det är så mörkt på morgonen när vi måste gå till skolbussen och det är då svårt för mig att ta mig fram eftersom jag inte ser. Jag är på olika besök bland annat syncentralen flera gånger i veckan.
 
Teddy har även varit med vid syncentralen och fått information samt haft bindel över ögonen för att få mer förståelse för hur jag har det. Detta även för att lära sig att ledsaga.
 
27 oktober gick barnens älskade extra morfar och underbar, omtänksam vän till familjen bort väldigt hastigt. Det vart en tuff begravning, de flesta äldre av barnen var med men inte våra fyra små barn.
 
Idag fyller jag 48 (!) så idag har vi födelsedagsfirande och hur firar man bäst sin födelsedag? Jo genom att titta på mina fyra minsta barns luciatåg :D Imorse fick jag världens mysigaste frukost på sängen bestående av choklad, lussebullar, äggmacka, juice och kaffe!!!
 
Imorgon åker jag och Teddy med Anna och Magnus Zeybrandt på en efterlängtad hotellvistelse i Göteborg! På lördag blir det kalas för mig som barnen förberett tills vi kommer hem,  och hela familjen samlas utom Dénise ( som vi saknar så mycket!!!!)
 
Jag uppskattar all stöttning och hjälp som jag får av nära och kära som alltid finns vid min sida när jag behöver ha hjälp och stöttar mig i min kamp för mina rättigheter. Ni är guld värda <3
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0