några uppskruvade dagar!

fredag. städade toaletterna och fixade och donade. teddy kom hem efter jobbet och sedan åkte han på fest tillsammans med sitt jobb. simon kom hem och sov här hela helgen, han var snäll och rensade våra avlopp och vincent tyckte det var roligt att hjälpa till. varmt och eländigt var det, men vi ska väl inte klaga! vi unnade oss en pizza och kollade på let's dance.


underbart vackra!

lördag. simon skulle åka till Gekås för att köpa kläder och ville ha med sig mamma som smakråd. även lillasyster débbie följde med. han köpte en sandlåda, ett hinkset och ett par söta skor till sin minsta syster som avgudar sin storebror. ♥ daniella sprang på morgonen och teddy var trött efter en sen natt med sina jobbarkompisar. när vi kom hem hade teddy och barnen städat. serverade lunch till småbarnen också kom glassbilen till allas stora förtjusning. trion och daniella hade vattenkrig ute på gräset och simon hällde vatten i débbies nya sandlåda så de satt ute på altanen och plaskade. sedan begav vi oss till désirée för att fira morsdag en dag för tidigt. där var alla samlade förutom vår saknade dénise ♥, hon har lite lång resa från holland.. desse bjöd på pastasallad med räkor och till efterrätt bjöds det på tårta och glass. daniella följde med robin hem och killarna gjorde sig redo för party i stan och övernattning hos viktor. det hade blivit en lyckad kväll för simon och timmy ;)  vi andra som var hemma tittade på melodifestivalen, där duktiga Loreen vann!!


fina diana!

söndag. teddy åkte till Ajab för att städade ur bilen, som han inte hade hunnit i fredags. simon och timmy plockade med daniella på vägen hem. när de kom hem hade de även en morsdags tårta med sig! ♥ daniella fick besök av en gammal klasskompis och de gick och tittade på fotboll senare på kvällen. timmy, ulrik och simon åkte och sålde timmys bil och köpte en bil till simon. de var inte hemma fören sent på kvällen. diskmaskinen pajjade och mannen tog med sig débbie för att köpa en ny och han installerade sedan den. vi tog det lugnt för vi skulle upp tidigt. vi gick alla och lade oss tidigt för vi var trötta efter en hektisk helg.


fina tårtan som jag fick av barnen ♥

måndag. uppstigning kvart i fem. teddy gick ner och satte på kaffe, gjorde sin matsäck, väckte simon och packade. teddy skulle jobba i malmö idag vilket innebär att han inte kommer hem ikväll utan övernattar där, han kommer troligtvis inte hem fören sent imorgon kväll. idag var farmor snäll och åkte och hämtade daniella som slutade 10.10. vi åt ugnspannkaka med blåbär och sedan tog vi en promenad bort till dagis där vi hämtade disa och sedan gick vi till skolan för att hämta dilba och wilmer. vi gick hem och barnen satte sig för att rita och skriva i anteckningsblock som de fått av farmor idag. de fick frukt och sedan gick de ut med daniella och lekte och hade kul! sedan gick daniella fram till skolan med barnen för att leka ännu mer. de hade haft riktigt kul. jag var hemma och städade och lagade mat och desse kom hem och hon bakade rabarberpaj. alla barn kom hem och vi åt potatismos, fiskpinnar och spenatstuvning. MUMS. sedan blev det rabarberpaj med grädde till. hihi gott gott. barnen kollade bolibompa och sedan lade jag débbie och daniella lade trion. nu sitter jag och daniella i soffan, timmy och simon spelar match och ulrik och vincent är och kollar på. pratar med älsklingen i telefon, han har haft en bra dag. saknar honom. vi hörs kram


sötnosen!
Katrin
2012-06-08 @ 13:04:54

vad gör eller jobbar dina äldre barn med, dem som inte bor hemma och vart bor alla?:) denise bor i holland men alla dina andra, kul att veta:)

ulrika
2012-06-24 @ 15:06:22
URL: http://ulrikazeybrandt.blogg.se/

Hej Katrin! Désirée bor i Mjöbäck i ett hus och jobbar på dagis i Älvsered. Robin bor i Aplared i ett hus och jobbar på DSV som IT-ansvarig i Borås. Simon bor hemma just nu och jobbar på Proline i Borås. Diana bor i lägenhet i Halmstad och jobbar på Grand hotell. Dènise bor som sagt i Holland i Coevorden och jobbar med hästar. Timmy bor hemma och jobbar som bilmekaniker i Tranemo. Kram kul att du läser min blogg :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till elva snart tolv barnbarn.

RSS 2.0