2014!

Hej mina vänner!
 
Nu är vårt kök nästan färdigt, kommer lägga ut bilder när allt är färdigt. Teddy har lagt ner mycket tid och arbete på att få det klart. Jag tycker det är så himla fint!
 
Teddy körde mig till läkaren den 13 januari och jag är nu sjukskriven till den 13 juni detta året. Eftersom jag är sjukskriven och har mycket träning på Syncentralen så går Débbie på dagis måndag-torsdag. Vi firade Ulriks 20-årsdag innan han och Daniella åkte till Sierra Leone i Afrika.
 
Den 18 januari åkte Daniella och Ulrik till Sierra Leone och kom hem den 9 februari. Dem har praktiserat på 5 olika sjukhus, varit i en skola, åkt runt i olika byar och lärt sig så himla mycket. Den resan har betytt mycket för dem och är en resa dem aldrig kommer glömma.
 
På alla <3 dag var vi bjudna till Désirée på middag allihopa, det var himla mysigt.

Trion går i skolan som vanligt och Dilba har börjat sin gymnastikträning igen som hon verkligen älskar. Vi har hittat både bal- och studentklänning till Daniella som skall beställas i veckan. Spännande! Vi letar nu efter klänningar och planerar inför Désirées och Jimmis bröllop som skall gå av stapeln i sommar den 19 juli.
 
Har även varit på Teddys farbrors begravning den 7 februari, det var verkligen ett fint avsked.
 
Barnen har även haft sportlov förra veckan, där vi alla njöt av ledigheten och av att Ulrik och Daniella hade kommit hem. Daniella var även i Skövde den 13 februari på Skaraborgs Regemente P4 och gjorde Försvarsmaktens fysiska multitest, åt mat som dem äter i fält och tittade på Stridsfordon 90 och Stridsvagn 122. Det var väldigt snällt av Sebastian att köra henne :)  Hon har nu anmält sig till en Military Weekend den 7-9 mars och hon väntar på besked om hon kommer med eller ej.
 
I lördags var Teddy och badade med Dilba, Wilmer, Disa och Débbie i Svenljunga badhus. Det tyckte dem var otroligt roligt!

Jag åker till Syncentralen i Borås minst 2 gånger i veckan för käppträning, tangentbordsträning och för att gå hos kuratorn. Det är en tuff period men det blir nog bra när jag är tillräckligt upplärd.
 
 
Sneakpeak på köket!
 
Daniella och hennes vän Jessica.
 
Daniella, Ulrik och några av deras nya vänner.
 
 
Daniella och Ulrik.
 
Daniella och deras chaufförer.
 
Daniella och Ulrik.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0