Torsdag 29/11 2012.

Hej hej! Idag gick jag upp som vanligt och fick iväg alla till skolan. Ulrik missade tyvärr bussen och eftersom bussförbindelsen inte är någon vidare där vi bor och Teddy jobbar så fick han stanna hemma. Sessorna kom och vi gick med barnen till skolan.
 
Här hemma myste vi bara och tog det lugnt. Ellinor var snäll och körde hem Trion när de slutade skolan. Ängla och Lycka stannade sedan här och lekte med barnen. Vi gjorde pepparkakor och det tyckte alla var så himla kul! Gjorde middag - makaroner och korv blev det idag..
 
Désirée kom hem från jobbet och Daniella åkte hem med Timmy. Dilba, Wilmer, Disa och Débbie blev helt överlyckliga för Daniella hade köpt med sig varsin julkalender med choklad som dem ska få öppna på lördag när det är 1 december och julkalendern börjar på tv:en. Det ser vi fram emot här hemma!! Vincent stannade kvar i Svenljunga för dem hade den årliga dansdagen på kvällen med skolan idag.
 
Désirée, Timmy och Daniella åkte fram till idrottshallen och körde ett pass box. Ellinor kom och hämtade Ängla och Lycka. Älsklingen kom hem.När dem kom hem från boxen så sov Débbie och Saga. Desse åkte hem med Sessorna och jag och Teddy lade Trion.
 
Nu har vi varit och handlat och precis ätit kvällsmat. Vincent kom just hem från dansdagen och hade haft roligt. Idag har jag varit pressfotograf och tagit lite mysiga bilder. Hoppas ni tycker om dem. Kram
 
här bakas det!!
 
så duktiga barn!
 
Pepparkakor.
 
Snön har fallit hela dagen i lilla Håcksvik.
 
mysigt.
 
Wilmer.
 
Saga, Teddy och Dilba.

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0