Shopping!

vaknade klockan fem av att telefonen larmade och det stod någon och bankade på dörren. utanför stod en pigg ulrik som kom in och dukade fram frukost och satte på kaffe. jag hade lovat att ringa teddy så att han säkert vaknade eftersom han har sovit i malmö över natten. ringde även simon klockan sex som hade beställt väckning av sin mamma.

jag väckte de andra och såg till att alla kom upp och iväg till jobb, skola och dagis. désirée kom och hämtade mig och débbie och vi åkte till gekås där jag skulle få handla för minapengar som jag fick av barnen i morsdag present ( 1200 kronor ).  kort kommer imorgon på vad jag handlade.

handlade även examenskläder till Trion och débbie. vi hann även med en fika på gekås. när vi kom hem och skulle lasta av så hade débbie somnat i bilen så jag lyfte upp henne i sin säng. desse tog sessorna och åkte hem och jag plockade upp grejerna. skulle vara på dagis halv ett för utvecklingssamtal med disa. när det var klart gick disa, débbie och jag för att hämta wilmer som var på fritids.

när vi kom hem tog vi lite filmjölk till mellanmål. fixade lite med tvätten och kokade makaroner och köttbullar till middag. plockade undan och fixade i ordning och lade de små. teddy var hemma vid åtta och då hade timmy hittat en bil som han ville köpa så timmy, vincent och teddy åkte för att titta på den. daniella har färgat mitt och vincent hår och nu tar vi det lite lugnt innan vi ska lägga oss.

sov gott kram

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0