SJUKSTUGA!

Måndag 25/3.Alla barnen var i skolan. Teddy var hemma och sjuk. Jag och Débbie var på babycafét. Teddy, jag, Disa och Débbie åkte och köpte nya skor till Dilba eftersom hennes skor gått sönder. Jättetuffa bruna kängor. Timmy, Ulrik, Daniella och Vincent var i idrottshallen och spelade volleyboll.
 
Tindra var på sjukhuset hos arbetsterapeuten. Vi gick och lade oss i vanlig tid.
 
Tisdag 26/3.Alla kom iväg till skola och jobb förutom Teddy som var sjuk. Désirée var hemma och VAB:ade för Tindra hade fått feber. Teddy fick en tid till läkaren klockan 2. Det visade sig att han hade halsfluss och början till halsböld så han fick pencellin. Jag bakade bullar med ny fyllning - coccos, smör, kanel, socker och citronskal!
 
På kvällen var det ingen pingis för Timmy, Daniella, Vincent och Dilba så vi var bara hemma och tog det lugnt. Vi hoppades bara på att Teddy skulle bli bättre.
 
Onsdag 27/3.Var som resten av dagarna, alla iväg dit dem. Men fortfarande ingen förbättring på Teddy som var fortsatt dålig. Teddy bakade bröd. Timmy, Ulrik, Daniella och Vincent spelade innebandy. Simon kom hem. Somnade i tid..
 
Torsdag 28/3.Simon körde fram Daniella, Vincent, Dilba, Wilmer och Disa till bussarna. Sista dagen för barnen i skolan innan påsklovet! Dilba och Wilmer hade äggpickning i skolan där Wilmer kom 3:a och Dilba kom 4:a. Daniella hade volleybollturnering och föreläsning om självkänsla.
 
Daniella gick och klippte sig hos farmor när hon kom hem. Désirée, Simon, Timmy, Ulrik och Daniella gick på boxträning på kvällen. Simon och Timmy åkte bort till grannarna på andra sidan ån och åt sushi. Désirée åkte hem och vi andra gick och lade oss.
 
Fredag 29/3.Långfredagen började med att någons mobil larmade klockan sex. Efter en stund kom våran galning Simon upp som kan hitta på mycket bus. Han väckte sin bror Timmy för att dem skulle åka och hämta Kalle och Viktor och fiska. Men vi tror det var mer öldrickande än fiske... Haha
 
Teddy och jag tog Simons bil och åkte för att handla. Vi åkte ner till Gekås som nu nästan har blivit som en hel mataffär! Vi åkte förbi Désirée och lämnade 3 fack ägg. Hon hade fått en tid i Borås på läkarstationen till Tindra. Sedan åkte vi upp till Willy:s i Tranemo för att handla det som inte fanns på Gekås.
 
När vi kom hem kom killarna gåendes ifrån fisket och gick raka vägen upp och lade sig. Packade upp och gjorde två pajer - en med broccoli och fetaost och en med skinka. Daniella tog dem fyra små och sminkade dem och sig själv så gick dem ut och var påskkärringar/gubbe och sa Glad Påsk till några här i byn.
 
Dem hade även en blomma med sig som dem lämnade till Mormor Kicki och Morfar Ulf. Désirée ringde och sade att Tindra också har halsfluss så istället för att hela vår familj med respektive ska träffas imorgon på Påskafton så ska vi träffas på måndag (annandagpåsk) och fira påsk.
 
Skönt iallafall att Teddy är mycket piggare och börjar bli sig lik igen. Ikväll ska vi se på Let´s Dance med dem små och Daniella ska gå till Isabella. Timmy och Simon ska följa med till familjen Forsberg om dem är på bena. Vi hörs imorgon och ha en toppenbra långfredag! Kram

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0