Sammanfattning av några dagar!

tisdag. Teddy och Timmy åkte för att jobba. Daniella gick och jobbade och Simon blev hämtad av My för att åka till Trollhättan till sina kompisar i några dagar. Sessorna var här och vi gjorde inget speciellt. Tvättade inför resan till Holland. Jag och Teddy var och handlade på kvällen och det var världens oväder här hemma!


Débbie och Saga :)

onsdag. Teddy och Timmy jobbade. Daniella gick bort och jobbade en liten stund. Sessorna var här och Désirée jobbade. När Daniella kom hem så spelade barnen kubb och sedan fixade vi i ordning altanen. Satte upp gardiner, ställde ut en soffa, ställde ut en tv och satte massor med blommor i vatten och nu är det verkligen super mysigt där! Vi alla har en ny favorit plats "i" huset :) Daniella gick och jobbade en stund och vi lade barnen. Jag och Teddy skulle ha kollat på fotboll men det blev inget med det eftersom Débbie vägrade att sova. Blev en lång natt.


soffhäng! Dilba, Saga, Tindra, Wilmer och Disa :)


tv:en på altanen.


:)

torsdag. Killarna åkte och jobbade och Daniella också. Hon skulle bara ha jobbat en stund men det blev halva dagen. Simon kom hem från Trollhättan och Débbie blev glad när "mon" kom hem :) Simon, Débbie och jag drog iväg till Tranemo för att köpa presenter på Fyndlagret till Jessica och Andrej och sedan var vi på Willys i Tranemo och handlade mat. Vi åkte hem och Désirée kom hem från jobbet och hade med sig glass till efterrrätt som vi åt efter korv med bröd. Sessorna och Desse åkte hem till sitt. Robert kom en sväng och var med Vincent och han tyckte våran tv-hörna på altanen var "soft". Ulrik blåste upp den nya, rosa poolen och barnen hjälptes åt att fylla den med vatten. Sedan blev det bad! Barnen åt tomtegröt till kvällsmat och vi gjorde i ordning dem för sängen och de sov alligopa innan åtta. Teddy kom hem klockan halv nio. Daniella, Vincent och Ulrik satt ute på altanen och hade filmkväll från klockan nio till två inatt, de tittade på tv:serien LOST. Débbie sov hela natten.


Saga testade Simons fluga!


Så vacker dilba :)

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0