Veckorna rullar på!

Torsdag 24/1. Vi vaknade tidigt som vanligt för att bli färdiga till barnens buss gick. Ulrik, Daniella och Vincent gick med Trion till bussen och åkte sedan till skolan dem också. Ulrik kom hem och hjälpte mig hemma. Han har ju studieuppehåll till efter sommaren. Kicki var snäll och hämtade Trion från bussen och kom hit en stund. På kvällen var Timmy och Daniella på box. Annars hände det inte speciellt mycket.

Fredag 25/1. Désirée kom med Sessorna och sedan var hon snäll och körde Trion till bussen så dem slapp gå i kylan. Vi var hemma och tog det lugnt och grejade lite. Disa åkte med Désirée och Sessorna hem och sov där över natten. Dilba, Wilmer, Teddy och jag åkte till Svenljunga och handlade och sedan åt jag och barnen kinamat där och Teddy tog en pizza. Det var mysigt! Ulrik och Daniella var hemma med Débbie. Hon somnade på Ulriks mage i soffan och Daniella tog kort på det och det var så gulligt! Timmy och Daniella gick till Kalle och Isabella en stund för att umgås. Vincent sov över hos Nico. Vi somnade gott efter en mysig dag!

Lördag 26/1. Denna dag spenderade vi i garaget där vi samlade ihop alla sopor och körde två rundor med till soptippen. Några av barnen hjälpte till och resten städade inomhus. Det var skönt sedan när det var färdigt. Dilba blev körd till sin nya kompis Lisa som hon träffat på den nya skolan. Teddy och Ulrik åkte till Anna och Magnus för att hjälpa dem lite i huset. Désirée, Jimmi, Sessorna och Disa kom och när sedan alla andra barn och vuxna kommit hem så åt vi hemmagjort potatismos, kokkorv och surkål. MUMS. Timmy och Daniella gick för att umgås med Viktor, Kalle och Isabella. Vi andra åt chips och myste framför Gladiatorerna.

Söndag 27/1. Vi gick upp tidigt för att jag och älsklingen skulle komma upp och åka och handla. Dem äldre barnen stannade hemma med Trion och dem mindre. När vi sedan kom hem och hade handlat så åkte Ulrik och Teddy till Anna och Magnus igen. Hemma plockade vi och lagade mat och busade, tog det lugnt helt enkelt. Hände inte så mycket mer denna dag, det var en lugn och skön dag.

Måndag 28/1. Ännu en dag att gå upp klockan 5! Désirée kom med Sessorna och körde dem till bussen sedan åkte hon och jobbade. På förmiddagen gick jag med Débbie och Sessorna på Babycafét i Församlingshemmet i byn. Det var kul att träffa alla mammor och barn igen. Hämtade barnen från bussen och sedan kom Désirée och vi fikade och sedan åkte hon och tjejerna hem. Vi åt lasagne till middag, två stora plåtar gick åt och det uppskattades verkligen! Sedan satte vi oss med barnen och tränade deras läxor och till och med Débbie ville vara med och träna lite matte och veckansord! Hihi. Ulrik, Timmy, Vincent och Daniella gick och tränade volleyboll i idrottshallen. När dem kom hem blev det kvällsmat och sedan tittades det på Familjen Annorlunda på 4:an. Med tanke på att vi var en av de familjer som gick vidare i uttagningen så känns det ganska så skönt att kunna sitta i soffan och kolla på tv:en utan att behöva se sig själv och min familj med tanke på upplägget på programmet.

Tisdag 29/1. Idag ringde klockan fem, men jag kom inte ner fören halv sex. Fixade frukost och väckte alla. Sessorna kom så Désirée körde Trion fram till bussen. Idag har det vart regnigt, snöigt och tråkigt väder om vart annat. Har fixat med tvätt och städ och plock. Gjorde pyttipanna till lunch till oss som var hemma. Ulrik var snäll och gick och hämtade Trion vid bussen. Barnen har lekt och jag gjorde köttfärssås och pasta till middag. Vincent, Timmy och Dilba är och spelar pingis. Ulrik och Teddy är i Sjömarken hos Magnus och Anna. Sessorna ska vara kvar länge eftersom Désirée är på HLR-kurs idag. Daniella och Timmy ska ha ett konditionspass efter pingisen idag.  Senare blir det soffmys. Kram!

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0