Trasig tvättmaskin.

Hej mina vänner!
Uppstigning som vanligt när den eländiga telefonen ringde klockan fem. Fixade frukost och plockade fram kläder till Trion som jag inte hade hunnit kvällen innan. Désirée kom med Sessorna. Trion gick fram idag igen med Daniella eftersom det funkade så bra igår.
 
Har städat och grejat hela dagen. Débbie har lekt med sina dockor och fixat och donat. När jag skulle sätta på tvättmaskinen med Ulriks nya luvtröja och T-shirt så fungerade ej tvättmaskinen till min stora fasa!!!!!!! Så imorgon blir det att åka och köpa en ny tvättmaskin eftersom den andra är trasig och Teddy inte kunde laga den.
 
Till middag åt vi potatis, kokta grönsaker, äggsås och fiskpinnar. Sedan blev det även efterrätt som bestod av chokladpudding och grädde. Boxen som Daniella och Désirée skulle gå på vart inställd idag så Désirée tog Sessorna och åkte hem efter arbete.
 
Daniella tog sig en springrunda runt Moga istället. Ulrik, Timmy, Simon och Kalle tog sitt pick och pack och åkte till Trollhättan och kommer inte hem fören söndag kväll. Hoppas dem får en rolig helg!
 
Så i helgen kanske man får sova i lugn och ro utan att behöva vakna framåt morgonen när ungdomarna kommer hem från sina polare. hehe ;)
 
Nu på kvällen har Daniella bakat en tårta som hon ska ha med sig till praktiken imorgon eftersom det är hennes dag där imorgon. Nu när jag skriver detta är det lugnt och stilla och det enda som hörs är bruset från diskmaskinen. Städat och undanplockat och finns inte en sak på fel plats. Så nu är det bara att lägga huvudet på kudden och sova tills klockan ringer fem imorgon igen.
 
Skönt att det är fredag imorgon så vi kan ta lite fredagsmys till Gladiatorerna. Kram

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0