Sammanfattning av sommaren 2013.

Hejhej! Här kommer en liten sammanfattning av vad som har hänt under sommaren.
 
Désirée har haft borelia och har fortfarande en släng av det. Sessorna har båda haft vattkoppor i olika omgångar. Dem har även hållt på och renovera huset.
 
Robin och Emmy har grejat inför det stundande bröllopet. Annars har dem varit hemma och myst med tjejerna.
 
Simon har vart och kollat på Gyllene Tider med sin kompis, varit i Holland i nästan 2 veckor, haft födelsedagsfest med Daniella för sina vänner, vart i Norge i en vecka och kom hem idag. På måndag börjar han jobba igen.
 
Diana har legat på sjukhus i 4 veckor för förlossningsdepression men är hemma nu och mår bättre. Lily har haft urinvägsinflammation med början till njurbäckensinflammation och gått på pencellin men mår nu bätte. Gabriel har jobbat hela sommaren.
 
Dénise har haft besök i nästan 2 veckor av några av sina syskon och deras vänner. Hon har även vart i Tyskland på tävling med Zanta. Nu räknar dem ner dagarna tills dem ska till Sverige. 18 augusti kommer dem!
 
Timmy började semestern med att åka till Holland. Sedan har han haft djuren åt Lone och Maria. Sedan har han tränat, vart med vänner och partat en del.
 
Ulrik skulle ha jobbat hela sommaren men när barnen spelade fotboll så krockade han med Robin och Daniella och knät hoppade ur led. Han hoppar på kryckor och är sjukskriven. Annars har han varit med vänner.
 
Daniella har haft Sessorna, även Klara och Ebba och hjälpt Mormor Kicki och Morfar Ulf för att få ihop pengar till Holland dit han åkte med Simon, Timmy, Karl och Viktor. Hon har även haft födelsedagsfest med Simon för deras närmaste vänner. Vi hade 17årskalas för henne med kycklingtacos och Isabella kidnappade henne ut på picknick. Hon har umgåtts med sina vänner och spenderat mycket tid med sina yngre syskon på olika mysiga utflykter.
 
Vincent har vart på fest med Daniella, umgåtts med sina vänner och familjen och spelade mycket dator. Men han har njutit av sommarlovet och ser fram emot att börja första klass på Viskastrandsgymnasiet i Borås till hösten.
 
Teddy har haft 4 veckors semester men jobbade de 3 första dagarna. Jag och Teddy åkte med de fyra små till Böda Sand på Öland och campade i 2 nätter. Det var så mysigt och barnen älskade det! Vi har badat nästan varje dag, grillat och grejat, busat och myst. Familjen Moberg var här i 3 dagar och det var verkligen kul!!!! Jag och Teddy har varit hos Katarina och Tod och ätit middag med mera.
Som slutsats kan jag säga att:  Sommaren har varit PERFEKT med underbart väder och familjen är bäst <3
 
 Bröderna grus: Simon och Timmy <3
 
 
 

<3<3<3<3
 
 
 
 

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0