REGN! :/

Torsdag och fredag bestod utav regn. För egen del så passade det mig alldeless utmärkt eftersom det rensade upp i luften och allergin var inte lika jobbig! När Désirée kom i torsdagskväll efter jobbet så tog hon med Sessorna och åkte hem. Tindra skulle till sjukhuset tidigt på fredag morgon. Vi andra tog det bara lugnt.
 
Jag och Teddy åkte till Robin och Emmy senare på kvällen. Daniella städade hela huset, diskade och tvättade. Timmy gick till sina kompisar och drog till puben. När vi kom hem så gick Daniella också till puben. Men dem var hemma redan klockan 11 igen för det var slut och dem var trötta.
 
Idag, alltså lördag, åkte Teddy och jobbade i Borås för det inte gick att göra färdigt igår. Han kommer väl fram mot kvällen. Idag är det bra väder men blåsigt! Dilba och Wilmer är hos Heidi på kalas från elva till halv två. Timmy åkte och handlade mat och så för han, Daniella och deras vänner ska till cykelfesten i Hid ikväll.
 
Daniella gjorde hemmagjorda pannbiffar, skalade potatis, gjorde sås och kokade grönsaker och Vincent gjorde potatismos. Ulrik vaknade och åt och är nu på loppisen framme i byn och ska hjälpa till idag. Annars hoppas vi på en lugn kväll!
 
Imorgon ska Teddy och några av barnen åka på final i motorcross i Ulricehamn :) KRAM
 
Daniella och Débbie igår.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0