HELGEN SOM VARIT!

Fredagen 28/6 började med tre tandläkarbesök och ett BVC-besök. Det var storebror Simon som fick agera taxi, tur att man har stora barn med körkort <3 Daniella och Wilmer var hemma och var ute och gick och sedan fiskade dem tillsammans med Samuel.
 
Daniella gick och jobbade en stund. Vi gjorde tacos här hemma. Kicki hämtade Daniella och Dilba på kvällen och körde dem till Aplared för att dem skulle passa Ebba och Klara på lördagen. Jag lade Débbie. Jag och Teddy körde Ulrik till Limmared och då var Wilmer och Disa hos Kicki och Ulf. Dem åt lite godis, spelade kubb och tittade på dammen. Vincent var hemma med Débbie när hon sov.
 
Lördagen 29/6 körde vi Disa till Felicia i Svenljunga så dem lekte. Jag, Teddy och Wilmer och Débbie åkte till Gekås. Vi inhandlade liggunderlag, kastspö med mera. När vi kom hem så kom Disa och Felicia hit och lekte. Vi grillade kött, korv, majskolvar och hade potatissallad och pommes fritess till.
 
Till efterrätt serverades jordgubbar med vispad ägg och grädde. Sedan var det läggdags för Débbie. Teddy tog med sig Vincent, Wilmer och Disa för att åka ut i båt och fiska. Timmy spelade fotbollsmatch och var på avslutningsfest med laget. Sedan åkte kusin Tobias och han vidare in till Borås för mera röj... Simon åkte hem framåt eftermiddagen.
 
På söndagen 30/6 åkte Teddy, Wilmer och Débbie och hämtade Ulrik, Daniella och Disa. Ulrik hade partajat med sina polare hela helgen. Jag var hemma och städade på övervåningen. Vi åt lunch och sedan ringde vi och beställde campingplats på Böda Sand på Öland. Daniella gick och jobbade en stund efter att vi hade ätit middag som bestod av familjepizza och sallad. Sedan var klockan ganska mycket så det blev läggdags för Bompen. Timmy kom även hem.
 
Teddy gick ner med Dilba, Wilmer och Disa och fiskade. När klockan var runt halv 10 låg alla i säng förutom Teddy som tittade på film. Kram
 
Hur har eran helg varit? :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till elva snart tolv barnbarn.

RSS 2.0