Förberedelser inför skolan.

Godkväll :)
 
Idag var det Vincent och Dilba som fixade frukost. Jag röjjde och fixade och Teddy spelade yatzy med barnen. Tittade lite på skidor. Sedan gick Vincent, Daniella och dem fyra små ut för att åka pulka. Skalade potatis och hackade lök till potatisgratängen. Teddy skar bort benen från fläskkarréskivorna som vi panerade och stekte.
 
Så till middag vart det potatisgrtäng, fläskkarré, bearnaisesås och grönsaker. Vi plockade fram kläder till barnen som de ska ha i skolan imorgon. Vi har städat hela övervåningen, dammsugit och torkat golven och bytt sängkläder med mera. Dammat bort "sjukbacillerna" ;).
 
Teddy tog Trion och åkte och handlade lite mjölk, fil, frukt, bär och glass. Sedan var det dusch, flätning utav hår och läggdags för dem fyra små. Imorgon är det uppstigning klockan 5 för imorgon ska Trion åka med skolbussen för första gången till sin nya skola i Frölunda. Blir långa och tuffa dagar men i det stora hela blir det säkert bra.
 
Nu väntar vi på att festprissarna Timmy och Ulrik ska återvända hem från storebror Simon. Snart blir det läggdags för att orka upp imorgon. Kram sovgottNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0