Gårdagen!

Igår, Tisdag, gick vi upp klockan fem och gjorde frukost. Gjorde sedan i ordning Trion för skolan så gick Daniella och Ulrik med dem till bussen. Vincent var hemma för han blev hemskickad i måndags från skolan för han inte mådde bra. Débbie och Simon var också sjuka så här är det sjukstuga.. 
 
Fick inte så mycket gjort under gårdagen, bäddade i alla fall alla sängar och hängde tvätt. Débbie som inte alls mådde bra ville antingen bli buren eller bara sova i knät. Till middag gjorde vi pasta och köttfärssås. Efter middagen tog Timmy och Vincent med sig Dilba och Wilmer till pingisträningen i idrottshallen. 
 
Teddy och jag stack iväg och handlade och det var välbehövligt. Hade med oss lite glass som vi åt sedan. Timmy, Teddy och Ulrik stack bort till Teddys jobb där Timmy och Ulrik skulle byta bromsar på våran bil och Teddy grejade med sin nya jobbarbil och sorterade verktyg med mera. 
 
Gick och lade dem små. Sedan tre dagar tillbaka så har jag slutat amma Débbie. Daniella lägger henne numera på kvällarna och allting har gått över förväntan, hon har sovit i sin säng och inte ammat på dessa tre dagar. Utav tretton barn så är Débbie den enda som inte använt napp eller flaska. 
 
Tog det lugnt och gick och lade oss. 
 
Fina Disa igår :) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0