DISA 6 ÅR!

Torsdag 21/2.
Gjorde inget speciellt. Désirée körde dem tre små till skolbussen. Désirée, Timmy och Daniella var på box. Vi åt korv och spagetti till middag och ris ala malta till efterrätt. Disa åkte med Tindra och Saga hem och sov där för hon är ledig på fredagar. Alla var trötta och lade sig tidigt.
 
Fredag 22/2.

Ulrik gick med barnen till skolbussen. Jag städade hela morgonen och Ulrik gjorde spagettilåda till lunch. Simon kom lagom till lunchen. Han hämtade Dilba och Wilmer och Dilbas kompis från bussen. Sedan drog han till Mjöbäck för att hämta Disa och rensa avloppet. Jag ordnade vitlökssmör, fläskfilé och pommes frites till middag. Sedan åkte Teddy och jag för att köpa en HD-box som vi hittat på Blocket till tv:en. Vi stannade i Gislaved på vägen hem och handlade lite och köpte Tom&Jerry påsar till barnen. Daniella och Timmy gick till Isabella och Kalle. Sedan kom Simon dit. Vi somnade skönt.
 
Lördag 23/2.

Vi var uppe ganska tidigt och Teddy och jag stack till Gekås för att inhandla grönsaker, frukt och paket till Lördagens kalas. Fick även handla paket åt grabbarna grus som de skulle ha till Disa för dem var ej kördugliga. Daniella var hemma och fixade och donade med barnen. När vi kom hem förberedde vi köttfärsen och kycklingen åt tacosen till det stora kalaset där vi firade Ulrik, Klara, Disa och Teddy.
 
Alla var hemma utom Dénise. Det vart ett dunderkalas! Dilba och Daniella åkte med Robin och Emmy hem för att passa Ebba och Klara när dem skulle till ett par vänner. Timmy och Simon och den nya medlemmen Ulrik i Grabbarna grus gick till Kalle och tog ett par öl. Vi gick och lade oss efter Melodifestivalen.
 
Söndag 24/2.
Vi tog det lugnt. Kollade skidor och sedan stack vi och hämtade Daniella och Dilba hos Robin. Simon åkte hem när han sovit färdigt. Vi åt kycklingfilé och grönsaker till middag som var kvar i massor sedan kalaset. Timmy var hos Desse och Jimmi hela söndagen. Vi andra förberedde för skolan. Duschade dem små, tog fram kläder... Jag slog in Disas paket.
 
Måndag 25/2.

Gick upp klockan fem. Sjöng och gav Disa en massa paket eftersom vår söta donna fyller sex år idag. Désirée, Tindra och Saga kom också med paket. Desse körde barnen till skolbussen. Jag bäddade och plockade undan och fixade. Ellinor kom och hämtade Débbie, mig och Saga för att åka på babycafét. Tindra var hemma med Ulrik och myste. När vi kom hem åt vi lite lunch och fixade till oss för att gå en liten promenad.
 
När vi kom hem var vi ute en stund allihopa och grejade till jag skulle börja med Disas önskemiddag. I vår familj får man själv bestämma mat när man fyller år vilket betydde att det idag serverades stekta hamburgare, bröd, stekta ägg, stekt lök, grönsaker och pommes frites. Till efterrätt vart det kladdkaka och grädde.
 
Sedan åkte Teddy, Désirée, Tindra, Disa och Wilmer på fotbollsträning i Mårdaklev. När dem kom hem tog Desse sina Sessor och åkte hem. Vi lade barnen. Timmy, Ulrik, Daniella och Vincent har varit på volleyboll. Vi andra har tagit det lite piano ;) Ska snart gå och lägga oss! Kram och grattis finaste Disa :)
jessica
2013-02-26 @ 21:10:51
URL: http://jwaallin.blogg.se

Låter som ni haft toppen dagar :) <3

Svar: ja det har vi alltid här!:)
Ulrika Zeybrandt
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0