Alla hjärtans dag.

Väckte Teddy halv sex som skulle och jobba. Barnen vaknade klockan sju och då gick Daniella upp med dem och jag fick sovmorgon. Daniella badade dem fyra små på morgonen. Sedan packade dem och fixade inför badresan till Halmstad imorgon. 
 
Sedan letade dem upp byggplast och pulkor och packade korv och ketchup i en väska. Så gick dem och hämtade Isabella och gick sedan till bygdegården för att åka plast,pulka och grilla korv. Det där med att grilla gick dessvärre inte så bra... Hehe
 
Jag gjorde inget speciellt, plockade lite. Vi åt en tidig middag eftersom korvgrillningen inte gick något vidare ;) Så till middag blev det pommes frites och stekt korv och en mumsig sallad. Teddy och jag hade lovat att ta med Isabella och Daniella till Gekås så det gjorde vi. Timmy var och klippte sig och tränade sedan fotboll. Så hemma var Ulrik och Vincent med dem fyra små.
 
När vi kom hem packade vi upp och gick och lade Trion eftersom det är badresa till Halmstad imorgon. Dénise operation av benet gick sådär.... Det kan bli en operation igen om två veckor men vi håller tumman för att det inte blir någon ny operation och vi hoppas även att hon piggnar till snabbt. Du är stark Dénise och vi älskar dig <3 
 
Idag med posten kom "Spara datumet" kort av Robin och Emmy. Så 24 augusti detta året blir det bröllop!!!!! Mysigt och roligt :) 
 
Fina Débbie.
 
Mys.
 
Isabella och Disa i backen.
 
Dilba på plast i backen.
 
Daniella.
 
Wilmer.
 
Dilba och Débbie.
 
Isabella.
 
Débbie.
 
Dilba. 
 
Söta Wilmer.
 
Isabella :)
 
Här försöker dem sig på att skapa eld.
 
Isabella och Disa. 
 
Disa hihi
 
Rå korv.....
 
 
Fina kortet vi fick av Emmy och Robin som dem gjort själva.
 
Snygg Timmy har klippt sig.
meh.blo.gg
2013-02-15 @ 09:11:55
URL: http://meh.blo.gg/

Mysigt!

Svar: :)
Ulrika Zeybrandt
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0