EN UNDERBAR LÅNGHELG!

Torsdag 9/5. Torsdagsmorgonen började med att Daniella och Désirée skulle ha ett tidigt boxpass, start redan halv nio på morgonen. Timmy hade lovat storebror Robin att fixa deras bilar så han drog också iväg tidigt. Teddy var ute och grejade med vår bil och städade i garaget. Débbie och jag vart hämtade av Maria, så åkte vi hem till dem där Débbie skulle leka med Loah.
 
Maria bjöd även på fika, jättegod äppelpaj med glass. Vi var även ute och tittade på alla deras hästar, det var en toppenförmiddag! Eftermiddagen var lugn och skön. Daniella, Timmy och Simon var hos Isabella och Kalle på kvällen. Ulrik och Vincent var inte hemma för Vincent åkte till Nico på onsdagskvällen och Ulrik åkte till Philip samtidigt.
 
Fredag 10/5. Timmy åkte för att jobba. Vi andra städade och Teddy var ute och grejade med bilen. Sedan kom Timmy och han hade med sig Daniellas kompis Jane hem. Teddy och Farmor åkte till Willy:s och handlade. Sedan åkte jag, Teddy, Daniella och Jane till Mårdaklev för att se när Simon och Timmy spelade fotbollsmatch - dem vann med 7-2. Vincent och Nico var snälla och passade dem små. Timmy, Jane och Daniella spelade kort med Dilba och Wilmer innan dem gick och lade sig, så sent som klockan 10......
 
Sedan gick Timmy, Jane och Daniella ut och gick runt Moga och tittade sedan på film. Vi andra somnade gott.
 
Lördag 11/5. Teddy och jag fick ligga kvar i sängen till klockan 10, det var skönt! Débbie hade sovit dåligt under natten. Jag och Teddy stack till Gislaved och köpte en present eftersom Disa skulle på kalas. Timmy, Jane och Daniella tog med sig dem fyra små ut i skogen och gick en lång runda, dem hade kottkrig och busade en massa.
 
Sedan körde Timmy, Jane och Daniella Disa till kalaset. Sedan åkte dem och tittade på Pikesjön och hämtade sedan Disa från kalaset. Jag och Teddy klippte häcken. Timmy tog med sig Jane och Daniella till Anlarpasjön och åkte ut och fiskade med båten. Daniella fick en gädda och blev överlycklig! Dem åkte sedan till Smålandstenar och åt pizza och handlade hem pizza till oss andra. MUMS
 
När vi gick och lade oss så spelade dem tvspel och tittade på film.
 
Söndag 12/5. Idag har det varit en slappardag. Städat i tvättstugan, förberett för skolan imorgon och Timmy och Daniella körde hem Jane på eftermiddagen. Barnen har spelat kort väldigt mycket i helgen, det tycker dem är superkul.  Teddy gjorde supergod mat! Det blev potatis/lök/kycklinggryta och wokgrönsaker till det, väldigt gott!
 
Vincent och Ulrik har kommit hem från sina vänner. Daniella tog med sig Trion till loppisen där dem köpte två hästböcker och lite annat. Har varit en väldigt lugn dag och snart är det läggdags för alla - stora som små.Sov gott!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0