Skolstart.

Måndag 18/2.  Uppstigning klockan fem. Sessorna kom så jag slapp gå med Trion eftersom Désirée körde dem till bussen. Det var en ganska vanlig dag. Vi gjorde det vanliga. Till middag gjorde jag potatis, köttfärsslimpa och löksås. Teddy körde Disa, Wilmer och deras kompis Stina. Jag fick åka med Stinas föräldrar på föräldramöte i Frölunda. Timmy och Ulrik åkte till idrottshallen och tränade volleyboll. Tog det lugnt på kvällen och gick och lade mig i tid.
 
Tisdag 19/2.   Uppstigning som vanligt vid fem. Désirée kom och var återigen snäll och körde barnen till bussen. Det hade varit vädeomslag så Tindras fingrar och ben var svullna. Hon låg nedbäddad i soffan och tittade på TV medan Saga och Débbie lekte uppe och hade roligt. Jag passade på att greja med tvätten..Till lunch stekte jag potatis och fiskpinnar. Desse ringde och sade att dem hade få barn så hon tog ut komp och var på väg hem. När hon kom fikade vi och sedan tog hon Sessorna och åkte hem.
 
Gjorde makaroner och ugnsfalukorv till middag. Timmy, Daniella och Dilba åkte fram till idrottshallen för att träna pingis. Teddy och jag åkte till Willy:s i Gislaved och storhandlade. Teddy släppte av mig hemma och lastade jobbarbilen och tankade den så den var färdig till morgondagen. Jag lade Trion och Débbie var svår att lägga. När Teddy kom hem packade vi upp matvarorna och tog en smörgås och sedan var det dags att krypa till kojs. 
 
Onsdag 20/2.  Väckarklockan ringde halv fem eftersom Teddy och Ulrik skulle börja jobba klockan fem. Jag låg kvar för att vänta på att dem skulle komma iväg men råkade somna om och vaknade inte fören tjugo över sex. Vart lite panik eftersom jag skulle gå fram med barnen. När Débbie och jag kom hem efter att vi hade lämnat barnen vid bussen så tog vi det lugnt. 
 
Idag var Tindra med Désirée med Tindra hos sjukgymnasten och Saga var hemma med Jimmi. Débbie åt makaroner och korv som var kvar sedan igår. Vi klädde på oss och gick ut igen för att hämta barnen. Väl hemma så gjorde Dilba och Wilmer lite läxor och Disa tittade på lite tv. Gjorde broccolifisk och potatis till middag. Efter middagen åkte Daniella och Timmy på innebandy. Jag dammsög på övervåningen sedan tittade vi på tv och gick och lade dem små. Har tittat lite på tv och ska snart gå och lägga mig. Kram Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till tio barnbarn.

RSS 2.0