Dénise 21 år!!

Veckan som gått har varit ganska så lugn. Har bara haft Sessorna här på onsdagen. Jag och Teddy var på Gekås och handlade mat i onsdags. Daniella tränade Friskis&Svettis på tisdagen och sedan på torsdagen tränade hon och Désirée box. I torsdags kväll kom Simon hem efter en veckas arbete i Åmål, till Débbies stora glädje ;)
 
Förkylningen håller på och får fäste hos familjen Zeybrandt. Hoppas att det snart försvinner. Ulrik har sovit hos sin flickvän Johanna nästan hela veckan. Timmy har jobbat för fullt och varit mycket hos storebror Robin och hjälpt honom med bilen. 
 
Idag bor Simon och Anja i Lone och Marias husvagn. Timmy är med polarna i Borås där dem skulle bowla, käka och gå ut. Ulrik och Johanna är på bio med några vänner. Vincent är hos Nico med sin dator. Teddy och jag tog en sväng till Willy:s i Gislaved där vi handlade lite. Daniella var hemma med de fyra små och busade och degade med Playdoo deg och lyssnade på hög musik! ;) Ikväll ska Daniella plugga.
 
Har planer på att baka morotskaka imorgon. Teddy ska åka med sitt jobb till Danmark imorgon.. Han kommer hem imorgon kväll. Jag har övertalat Daniella om att hon måste hjälpa sin mamma att städa ur tvättstugan och få lite koll på vintersakerna. Känns ju skönt att bli färdig med det innan snön börjar falla! 
 
Nu ser vi fram emot nästa år då vi kommer få ett barnbarn till, det blir dop, bröllop, student, bal, examen från 9:onde klass, resa till Afrika för ett av våra barn, julafton i Holland för hela familjen med sambos och barnbarn. Året därefter blir det bröllop, resa till Afrika för ett annat av våra barn, bal och student. Två år som vi ser fram emot med glädje!!!!!!! Kommer säkert hända ännu mer, så mysigt! 
 
Idag är en stor dag för idag blir Dénise 21 år!! Och snart får hon och pojkvännen Jelle nyckel till sitt så himla fina hus! Vi är så himla stolt över hur långt du har kommit i ditt liv och som du har kämpat! Puss och kram från oss i Sverige. Hälsa alla i Holland!
 
Nu avslutar vi dagens inlägg. Puss och kram alla. Hoppas ni har det bra! 
 
Grattis fina Dénise på din 21årsdag! Hoppas du uppskattade födelsedagssången på Skype!
 
Simons nyaste tatuering, den sitter på vaden. Nästa blir alla syskonens namn. Så fint gjort!
 
 
Kom ihåg det mina fina läsare <3 
 
Underbara Diana har gjort ett så fint collage <3 Våra barn är så fina!
 
hihi underbaring! Débbie Lilly Zeybrandt "Bomp" som hon kallar sig själv hihi
 
Med den texten avslutar jag för idag!
 
 
Sandra
2012-09-29 @ 20:01:24
URL: http://sparsamhet.nu

Nu blir man ju nyfiken på vilka som ska få barn och gifta sig!
Vad ska de göra i Afrika? Jobba, studera?
Ha en trevlig lördagkväll!

Svar: Diana och hennes pojkvän Gabriel ska ha barn i Mars. Dem ska ha projektarbete i Sierra Leone. KRAM
Ulrika Zeybrandt




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Synskadad trettonbarnsmamma

Skriver om mitt liv som synskadad trettonbarnsmamma, och även mormor och farmor till elva snart tolv barnbarn.

RSS 2.0